Θέμης Γεωργαντάς: «Είχα φρικάρει με αυτά που έγιναν στα MAD VMA»

«Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί επαγγελματικά», συμπλήρωσε

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο, πολύ καλός της φίλος, Θέμης Γεωργαντάς. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο έντονο περιστατικό που έγινε ανάμεσα στον Light και τον Snik στα φετινά Mad VMA

Τραυματίστηκε και η Κορομηλά στα MAD - Η φωτογραφία από τις κερκίδες

«Με το που έγινε αυτό – έγινε δύο φορές – κάναμε μία διακοπή 15 λεπτών και ήρθαν τα πάνω κάτω στη σκαλέτα. Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει και όταν τελείωσε είπαμε “προχωράμε κανονικά”. Μετά ξαναέγινε, εκεί είπα “δεν είναι καλά τα πράγματα”. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Ενημερώθηκα από τον floor ότι τα acts των καλλιτεχνών αφαιρούνται. Και μετά από λίγο μαθαίνω ότι αυτά τα live επανέρχονται κανονικά» και συμπλήρωσε: 

«Η πρώτη αντίδραση ήταν να φύγουν από τη βραδιά, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια και είπαν να κάνουν τα act τους. Για μένα η απόφαση ήταν σωστή να τραγουδήσουν, δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει και άλλο η διαφωνία οπότε βγήκαν και τραγούδησαν. Τραγούδησαν και αποχώρησαν.

Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ για μία τόσο μεγάλη γιορτή της μουσικής να τη θυμόμαστε γι΄αυτό, το καταδικάζω. Αυτό που έκαναν ήταν τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τα παιδιά που ήρθαν να τους δουν».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top