Ησαΐας Ματιάμπα: «Όταν ήμουν στο δημοτικό ήθελα να γίνω ιερέας»

«Ήμουν και ψάλτης και παπαδοπαίδι»

Για τα παιδικά του χρόνια, τα επαγγέλματα που του άρεσαν ως παιδί, τον παππού του αλλά και τον θάνατο του πατέρα του μίλησε ο Ησαΐας Ματιάμπα στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ησαΐας Ματιάμπα: Η βόλτα στη Γλυφάδα με τον γιο του, Ηρακλή

«Ήμουν πολύ χαμογελαστό παιδί και πειραχτήρι. Έκανα φουλ σκανταλιές. Από 13 χρονών είχα δηλώσει στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική. Ο παππούς μου ήταν ιερέας και όταν ήμουν δημοτικό ήθελα να γίνω και εγώ. Ήμουν και ψάλτης και παπαδοπαίδι, οπότε ήταν κάτι που με επηρέασε αρκετά. Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που θα ήθελε να δοκιμάσει αυτό το στοιχείο», είπε χαρακτηριστικά, ο Ησαΐας Ματιάμπα στην εκπομπή «Κυψέλη» για το επάγγελμα του ιερέα και τον παππού του που ήταν ιερέας.

Στη συνέχεια, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε και για τον μονάκριβο γιο του, Ηρακλή, αλλά και στον θάνατο του δικού του πατέρας.

 

«Ο Ηρακλής γεννήθηκε το 2018 και 2 χρόνια αργότερα “έφυγε” ο μπαμπάς μου. Άλλαξε πολύ ο τρόπος της σκέψης μου. Άλλαξα μέσα μου, άλλαξαν πολλά πράγματα. Από τότε που έφυγε ο μπαμπάς μου είναι σαν να υπάρχει ένα χέρι πάνω μου και να μου δείχνει τι να κάνω» είπε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top