Ιάσων Παπαματθαίου:«Λόγω της ανεργίας, ήμουν πολύ κοντά στο να τα παρατήσω»

Τι σχολίασε για τη δήλωση του πατέρα του, Τάκη Παπαματθαίου

O ηθοποιός Ιάσων Παπαματθαίου έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το επάγγελμα που τόσο αγαπάει, αλλά και που τον δυσκόλεψε αρκετά, λόγω της ανεργίας.

Ελεονώρα Μελέτη: Τι δουλειά νομίζει η κόρη της ότι κάνει;

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σχολίασε, επίσης και τις δουλειές που έκανε προτού ξεκινήσει να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Έχω δουλέψει πωλητής σε αλυσίδα pet shop έχω κάνει και υποδοχή σε διάφορες εκδηλώσεις. Δεν με ενδιαφέρει να βγάλω πολλά χρήματα, με ενδιαφέρει να ζω αξιοπρεπώς μέσα από αυτό το επάγγελμα».

O ηθοποιός Ιάσων Παπαματθαίου έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το επάγγελμα που τόσο αγαπάει

Full in love o Σάββας Γκέντσογλου: Η νέα φωτογραφία με τη σύντροφό του

Όσον αφορά τη δήλωση του πατέρα του, Τάκη Παπαματθαίου, ο οποίος δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, σχολίασε: «Οι γονείς έχουν έναν φόβο μην γίνεις ηθοποιός, αλλά το έχουν και κρυφό καμάρι. Φοβούνται την ταλαιπωρία, φοβούνται την ανεργία, αλλά νομίζω ταυτόχρονα χαίρονται λίγο». 

Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Το άλμπουμ των διακοπών τους στην Άνδρο

Κλείνοντας, ο Ιάσων Παπαματθαίου ομολόγησε: «Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι η ανεργία. Ήμουν πολύ κοντά στο να τα παρατήσω, αλλά όχι τα έχω καταφέρει». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top