Χρήστος Δάντης: Έξαλλος με τα σχόλια του Μαρτίκα και της Σταυρούλας

Ο τραγουδιστής στήριξε τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Είναι γνωστό ότι ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που συμμετέχει στο Survivor, είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια.  

Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και η τρυφερή selfie

Στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Τρίτης, ο Μαρτίκας και η Σταυρούλα έριξαν τα «καρφιά» τους στην Ασημίνα, με εκφράσεις όπως: «Η Ασημίνα που έχει τον Δάντη “βιτρίνα” για να τη στηρίζουν» και «Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει και δε θέλω να με πληρώνει». 

Οι παπαράτσι είχαν «εντοπίσει» τον Χρήστο Δάντη με τη νεαρή σύντροφό του το καλοκαίρι του 2021 στη Γλυφάδα

Οι παπαράτσι είχαν «εντοπίσει» τον Χρήστο Δάντη με τη νεαρή σύντροφό του το καλοκαίρι του 2021 στη Γλυφάδα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Ασημίνα ξέσπασε κι ευχήθηκε να μη δώσει ούτε ένα ευρώ ο σύντροφός της ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι. Μιλώντας στην κάμερα ανέφερε: «Στο χθεσινό συμβούλιο βγήκα υποψήφια για τέταρτη φορά στους έξι μήνες που είμαι εδώ. Το πήρα χιουμοριστικά γιατί ήταν λες κι έκαναν "Α μπε, μπα, μπλομ" στο ποιον θα βγάλουν κι ο κλήρος έπεσε σε εμένα! Το αποκορύφωμα ήταν ότι ενώ έχω ψηφιστεί κι ενώ βρίσκομαι για άλλη μια φορά σε αυτήν τη δύσκολη θέση, λίγο πριν τον τελικό, γυρνώντας στην καλύβα μας ειπώθηκε ότι παραμένω στο Survivor λόγω του συντρόφου μου». 

Χρήστος Δάντης: Το νέο μήνυμα για την Ασημίνα μετά τον τραυματισμό της

Η νεαρή αθλήτρια συνέχισε λέγοντας: «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πόση κακία έχουν μέσα τους. Συγκεκριμένα αυτή τη φράση την είπε η Σταυρούλα! Εύχομαι πραγματικά να βλέπει αυτή τη συνέντευξη ο Χρήστος. Στην επόμενη μου ψηφοφορία να μην δώσει ούτε ένα ευρώ! Το λέω μέσα από την καρδιά μου κι ο μόνος κόσμος που θα με στηρίξει να είναι πραγματικά αυτός που έχει ταυτιστεί μαζί μου. Ήταν άσχημο, δεν έχω πει ποτέ κακία για άνθρωπο εκεί έξω και κάποιοι εδώ μέσα το κάνουν με πολύ άσχημο τρόπο, αλλά να είναι σίγουροι ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ».

Ασημίνα για Χρήστο Δάντη: «Έχω χάσει ένα μεγάλο στήριγμα της ζωής μου»

Ο Χρήστος Δάντης υπερασπίστηκε τον εαυτό του και τη σύντροφό του, απαντώντας σε μία μία από τις ατάκες τους μέσα από το προφίλ του στο Instagram και μάλιστα, έκανε λόγο ακόμα και για αντιδικία.

Το πρώτο insta story του Χρήστου Δάντη για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άντρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής» ήταν η απόκρισή του στον φαρμακοποιό που είπε ότι η Ασημίνα έχει «βιτρίνα» τον Δάντη.

Το insta story του Χρήστου Δάντη για το σχόλιο της Σταυρούλας

Στην ατάκα της Σταυρούλας ότι δεν έχει πλούσιο άντρα να την πληρώνει, ο τραγουδιστής έγραψε: «Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top