Χαρδαβέλλας: Με τον καρκίνο τα είδα αλλιώς. Ανόητη η κόντρα με τη Νικολούλη

«Έκανα επιτυχημένες εκπομπές στο Star», είπε ο δημοσιογράφος

Την καρδιά του στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» άνοιξε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος μίλησε για την πορεία του μιας και είναι στην τηλεόραση από το 1977. «Ίσως είμαι ο παλιότερος στην τηλεόραση. Μετά από εμένα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Απορρίπτω προτάσεις γιατί δε με ενδιαφέρουν πια τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα πια», είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή του Star.

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Στις γυναίκες που ήμουν μαζί αναζητούσα τη μητέρα μου»

«Έχω απογοητευθεί και πικραθεί από ανθρώπους, αλλά πρέπει να αφήνεις τα «σκουπίδια» πίσω σου. Είχα τόσο άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης που πιστεύω ότι γι’ αυτό αρρώστησα. Τελείωνα την εκπομπή στις 02.00 το πρωί και στις 07.00 το πρωί ξύπναγα σαν τρελός να δω τα νούμερα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Έκανα επιτυχημένες εκπομπές στο Star. Μου λείπει η ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρά του».

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας με την Αγγελική Νικολούλη

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας με την Αγγελική Νικολούλη

«Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν άσχημο»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αναφέρθηκε και στη σοβαρή περιπέτεια υγείας καθώς πριν από χρόνια ο καρκίνος του «χτύπησε» την πόρτα. Αυτό το γεγονός όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος τον έκανε να δει τα πράγματα αλλιώς, όπως και την κόντρα του με την Αγγελική Νικολούλη.
«Ο καρκίνος που πέρασα με έκανε να δω τα πράγματα αλλιώς. Η κόντρα με την Αγγελική Νικολούλη φαινόταν ανόητη. Με την Αγγελική είμαστε πολύ φίλοι τώρα. Βλέπω σπάνια την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αλλά βλέπω ότι πηγαίνει καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top