Το μυστήριο λύθηκε! Ο Ηλίας Ψινάκης εξηγεί γιατί φοράει πάντα γυαλιά ηλίου

Ο λόγος που δεν αφήνει ποτέ σε κοινή θέα τα μάτια του

Τόσα χρόνια, δεν έχουμε δει ποτέ τον Ηλία Ψινάκη χωρίς γυαλιά ηλίου. Ο πάντα εκκεντρικός πρώην μάνατζερ διαθέτει το δικό του, ξεχωριστό στιλ που τραβάει τα βλέμματα. Γιατί όμως δεν αφήνει ποτέ σε κοινή θέα τα μάτια του; 

Ψινάκης σε Ρίζου: «Σας περίμενα κουλτουριάρα, άπλυτη και άλουστη»

ψινακης

Το μυστήριο λύθηκε!

«Ο χρόνος μού έχει φερθεί πολύ καλά. Είχα πάει σε reunion συμμαθητών και είχα ντραπεί, έβλεπα τα χάλια γύρω μου. Εντάξει, και ο Φουστάνος είχε κάνει καλή δουλειά και τώρα πρέπει να ξανακάνω γιατί έχει πέσει λίγο το μάτι από τη μια μεριά και έχω γίνει σαν γκρεμισμένο τζάκι. Για αυτό φοράω συνέχεια γυαλιά. Όταν ήμουν δήμαρχος, είχα πάει να αλλάξω τους αμίαντους γιατί είναι καρκινογόνοι.

Δεν πλησίαζε κανείς, οπότε πήγα εγώ να ξύσω έναν σωλήνα για να πάρω ένα δείγμα. Εκεί μου μπήκε κάτι στο μάτι και έπαθα ζημιά. Θεραπεύτηκε αυτό αλλά έμεινε το κρέμασμα. Εκεί ανακάλυψα και ένα καρκινάκι στην πορεία, που πρέπει να το βγάλω το πολύ σε τρεις μήνες γιατί θα γίνει κακόηθες.

Άσ’ τα, στα γεράματα ένα φτιάχνεις και χαλάνε δέκα! Το λίφτινγκ το έκανα τότε γιατί είχα σακούλες στα μάτια. Οπότε είπα στον Φουστάνο “δεν το παίρνεις όλο, μην τσιτώσει το μάτι και το υπόλοιπο πρόσωπο είναι σαν μπουλντόγκ;”. Και αυτή τη φορά σκέφτομαι να γίνει η επέμβαση στο Γηροκομείο. Δεν θα έχει πλάκα» είπε ο Ηλίας Ψινάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top