Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη που πήρε το πτυχίο της!

«Κλείσε τα αυτιά σου, βγες έξω και κυνήγα τα όνειρά σου»

Δείτε όσα είπε η Μαλού στο Breakfast@Star

Αν και η καριέρα της στη μουσική, σε συνδυασμό με τη μητρότητα την... πήγε πίσω, η τραγουδίστρια κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Φιλολογία.

Μαλού Κυριακοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της!

Ο λόγος για τη Μαλού Κυριακοπούλου που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο talent show Greek Idol το 2011 κι έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στο κοινό, κατάφερε ύστερα από πολλά χρόνια, να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Και μαμά κι επιτυχημένη αοιδός και πτυχιούχος η Μαλού! /Φωτογραφία Instagram

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση, εξηγώντας τους λόγους που «πήγαν πίσω τις σπουδές της». Όπως έγραψε, η καριέρα της στο τραγούδι σε συνδυασμό με τη μητρότητα, την απομάκρυναν από τον στόχο της για κάποια χρόνια.

Μαλού: «Δεν μπορούσα να πάρω αγκαλιά το παιδί μου. Αυτό με πείραξε»

«Τα φοιτητικά μου χρόνια διήρκησαν δυο έτη, πήρα την απόφαση πριν χρόνια να παγώσω τις σπουδές μου για να ακολουθήσω τη μουσική μου ζωή στην Αθήνα! Ήταν μια «πληγή» ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια και πάντα με βασάνιζε η ερώτηση «πότε θα πάρεις το πτυχίο σου; …» , στο τέλος με νευρίαζε και μου προκαλούσε άρνηση γιατί κάθε φορά που σκεφτόμουν “πως θα μπορούσα να τα καταφέρω;” πάντα έπεφτα σε αδιέξοδο , δεν υπήρχε χρόνος, η απόσταση ήταν μεγάλη, τα χρόνια περνούσαν και η αποχή μου απο την σχολή με απομάκρυνε χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο πολύ απο το να ολοκληρώσω τις σπουδές μου! Ύστερα έγινα μαμα, άλλαξαν πολλά, έπρεπε να διαχειριστώ τη μητρότητα και μια απαιτητική δουλειά, η «πληγή» μεγάλωσε και υπό τις τότε συνθήκες ήταν απλά ένα αστείο αυτό που τελικά συνέβη σήμερα… Σήμερα λοιπόν ορκίστηκα και πήρα το πτυχίο μου στη Φιλολογία, εκπλήρωσα έστω και αργά αυτό που κάποτε άφησα στη μέση, το πήρα, το βάζω στη βαλίτσα μου και συνεχίζω πιο ολοκληρωμένη ψυχικά τη μεγάλη μου αγάπη που είναι η Μουσική! Μπορείς τα πάντα σε όποιον χώρο και σε όποιον χρόνο είσαι έτοιμος εσύ… κλείσε τα αυτιά σου, βγες έξω και κυνήγα τα όνειρα σου …», έγραψε στην ανάρτησή της, κάτω από μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατάει το πτυχίο της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malu (@malu_kiriakopoulou)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top