Μαλού: «Δεν μπορούσα να πάρω αγκαλιά το παιδί μου. Αυτό με πείραξε»

Το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο

Πριν από 1,5 χρόνο η Μαλού Κυριακοπούλου έγινε μανούλα για πρώτη φορά και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχία.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα για εκείνη, αφού ένα πρόβλημα που είχε με τη μέση της την ανάγκασε να μπει στο χειρουργείο και εξαιτίας αυτής της κατάστασης  δεν μπορούσε να πάρει το μωρό της αγκαλιά.

«Είχα ένα θέμα με την μέση μου και μπήκα στο χειρουργείο. Γέννησα με καισαρική για αυτό τον λόγο. Ήμουν σχεδόν κατάκοιτη από τη μέση μου. Μετά δε μπορούσα να φροντίσω το παιδί μου, δεν μπορούσα να το πάρω αγκαλιά, να το τακτοποιήσω μόνη μου, έπρεπε να έχω πάντα κάποιον δίπλα μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που με πείραξε πάρα πολύ γιατί ένιωσα ότι δεν είμαι τόσο ικανή όσο θα ήμουν αν δεν είχα αυτό το πρόβλημα», είπε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έρωτα μου μεγάλε στο φιναλε , δεν αντέχω πια άλλη αγκαλιά ... #oresaixmis ! 📸 @michalisgoumas 💜

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαλού/Malú (@malu_kiriakopoulou) στις

Παράλληλα, η τραγουδίστρια μίλησε και για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος.«Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Πάντα ήθελα να γίνω μαμά σε μικρή ηλικία και πιο μικρή αν γινόταν. Σίγουρα με άγχωσε το πώς θα καταφέρω να φτιάξω το πρόγραμμά μου συνδυαστικά με το παιδί που πάντα θα είναι προτεραιότητά μου, για  να μπορέσω να συνεχίσω τη δουλειά μου και να μην χαθώ. Κακά τα ψέματα όσο λείπεις από αυτούς τους χώρους δε θα είναι κάποιος εκεί να σε περιμένει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top