Τρίτο παιδί για την Αθηνά Οικονομάκου; Η απάντηση της ηθοποιού

«Διαγράφω τα αρνητικά σχόλια από τα social media»

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την έκπληξη και μετά από έναν χρόνο αποχής από την τηλεόραση επέστρεψε και βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «The Masked Singer».

Η ηθοποιός – επιχειρηματίας, το βράδυ της Τετάρτης (01/06), βρέθηκε σε ένα fashion show και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και κοιλιακούς «φέτες»

Αθηνά Οικονομάκου: Βόλτα με super stylish εμφάνιση μαζί με την κολλητή της

 

«Το Masked Singer είναι πάρτι για εμάς. Δεν έχω ιδέα αν θα συνεχιστεί του χρόνου. Δε με προβληματίζουν τα νούμερα τηλεθέασης του σόου. Με αφορά να είμαι ηθοποιός. Παρουσίαση μπορώ να κάνω αν είναι κάτι ανατρεπτικό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα για την εμφάνισή της αποκάλυψε πως κι εκείνη έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση.

Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε φωτογραφίες με μαγιό μετά τα αρνητικά σχόλια

«Διαγράφω τα αρνητικά σχόλια από τα social media. Τα αγνοώ. Όταν δεν ασχολείσαι με τα αρνητικά σχόλια που σου γράφουν βαριούνται και δε σου στέλνουν ξανά».


Η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε πολύ ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή και όπως είπε η ζωή της άλλαξε από το πρώτο κιόλας παιδί.

«Έχω αποδεχτεί πως δε θα είμαι σε όλα καλή και δε θα είναι όλα τέλεια στη ζωή μου. Δε σκέφτομαι τρίτο παιδί τώρα, αλλά δεν το έχω απορρίψει κιόλας», είπε κλείνοντας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top