Κατερίνα Γκαγκάκη: Οι φήμες για τον Γιάννη Λάτσιο μου δημιούργησαν πρόβλημα

Όσα αποκάλυψε η «Σιδηρά Κυρία» των δημόσιων σχέσεων!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για την περίοδο που οι φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο, και το... τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη το 2010

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έχω μείνει σε σχέση που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο

Η «Σιδηρά Κυρία» των media μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τις σχέσεις, μια φήμη που την οδήγησε σε χωρισμό από τον τότε σύντροφό της.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη τα τελευταία χρόνια δε δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις

Μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο: «Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με το Γιάννη Λάτσιο. Το αντιμετώπισα τότε πολύ ζόρικα. Με ενοχλούσε πάρα πολύ. Μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, η σχέση μου τότε με χώρισε για αυτές τις φήμες. Ήταν ένα μεγάλο θέμα τότε. Δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί ο σύντροφός μου. Μόνο η μαμά μου μου έλεγε: "Τι σε ανησυχεί αφού δεν ισχύει;" Ήταν μια αναστάτωση. Με τα χρόνια τελείωσε αυτό. Μόνο με τον καιρό φεύγουν αυτά». 

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν πληγώθηκα απλώς, ακυρώθηκα τελείως!»

«Ήμασταν πολλά χρόνια συνεργάτες και καλός συνεργάτης. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θέλω πολύ να ξανασυνεργαστώ. Στο κομμάτι των μέσων τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Ίσως τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια», πρόσθεσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Παρότι και οι δυο έχουν αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, Γκαγκάκη & Λάτσιος παραμένουν δυο πολύ καλοί φίλοι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν έχω μετανιώσει για κάτι στο κομμάτι της παρουσίασης, πέρασα πολύ καλά, στην ουσία σε όλα. Με έναν περίεργο και σκληρό τρόπο η συμμετοχή μου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν κάτι καλό για εμένα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Το περιστατικό (σ.σ. με τη φοιτήτρια στο ΑΠΘ) το σκέφτομαι και μέσα μου κι έξω μου», παραδέχτηκε για την τηλεοπτική της πορεία.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη για το ΑΠΘ: «Είναι από τα σημεία που θα ήθελα να σβήσω»

Για την προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο εξομολογήθηκε: «Προσωπικά είμαι καλά. Νομίζω ότι είμαι χαρούμενη. Θεωρώ ότι αν παραδεχτώ ότι είμαι χαρούμενη κι αρχίσω να είμαι πολύ χαρούμενη, θα χαλάσει. Μου αρέσουν οι αρχικές περίοδοι σε μια σχέση με τα μηνύματα, με το ψάξιμο. Έχω αποφασίσει ότι θα είμαι πολύ ευτυχισμένη πια».

Απαστράπτουσα η Κατερίνα Γκαγκάκη στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top