Κατερίνα Γκαγκάκη: Έχω μείνει σε σχέση που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο

Η επικοινωνιολόγος θέλει πάρα πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί

Η συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη στην εκμπομπή Όλα Γκουντ.

Μία εφόλης της ύλης συνέντευξη έδωσε χθες στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, τα λάθη, τις σχέσεις της, καθώς και τη μεγάλη επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η Χριστίνα Μουστάκα έγινε μαμά - Ποιος είναι ο σύντροφός της

«Αρκετές φορές ένιωσα πως με πλησίασαν κάποια πρόσωπα λόγω της θέση μου. Δεν το έκρυβαν μάλιστα. Ότι ήθελαν, έλεγαν πως χρειάζομαι αυτό και αυτό. Αντιθέτως, έχει υπάρξει άνθρωπος ο οποίος έχει φύγει από κοντά μου διότι η έκθεση ήταν τέτοια που τον ενόχλησε και ήταν από τα ζόρικα κομμάτια», σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Gagaki (@gagakia)

 

Θοδωρής Μπουρδέκας: «Όσα πέρασα με έκαναν να μισήσω τα κορίτσια»

«Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει και κάποιο τρίτο πρόσωπο με την ελπίδα και την αγωνία να πείσω αυτόν τον άνθρωπο να μείνει μαζί μου. Το χειρότερο που έχω κάνει, και αυτό ίσως να μην το έχω ξαναπεί πουθενά, είναι πως έχω περιμένει πολλά χρόνια και έχω χάσει χρόνια αρκετά θεωρώντας ότι κάτι θα ειστρέψει στο σημείο που το θέλω εγώ για να ξαναγίνουν τα πράγματα όπως πριν».

Κατερίνα Γκαγκάκη: Συγκινεί η ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει «φύγει»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Gagaki (@gagakia)

 

Ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι: «Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά θέλω να το προσπαθήσω. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες και θεωρώ ότι, όταν το πολυλές, το γρουσουζεύεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top