Η Χριστίνα Μουστάκα έγινε μαμά - Ποιος είναι ο σύντροφός της

Η φωτογραφία στο Ιnstagram από το πρώην κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα

Η Χριστίνα Μουστάκα πριν από μόλις λίγες ημέρες γνωστοποίησε ότι έγινε για πρώτη φορά μαμά, έπειτα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χριστίνα Μουστάκα: Μαμά έγινε το μελαχρινό κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα

 

 

Όπως αποκάλυψε χθες στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο καλός της φίλος Παναγιώτης Ραφαηλίδης, το όμορφο μοντέλο έφερε στον κόσμο πριν από δύο μήνες ένα υπέροχο αγοράκι. Το άλλο της μισό είναι ο επιχειρηματίας Άγγελος Μπούρας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης. 

Θοδωρής Μπουρδέκας: «Όσα πέρασα με έκαναν να μισήσω τα κορίτσια»

 

 

Η Χριστίνα Μουστάκα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στους Ράδιο Αρβύλα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τον χώρο της παρουσίασης καθώς έριξε βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια και τα social media. 

Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία με το μωράκι της

Η ίδια κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και ξαφνιαστήκαμε όταν αποκάλυψε πως έγινε μαμά για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο Instagram δείχνοντάς μας το καροτσάκι του μωρού της.

«Me and my monkey» έγραψε η ευτυχισμένη μαμά στη λεζάντα της ανάρτησής της και οι ευχές από τους followers της έπεσαν «βροχή».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top