Η Κατερίνα Γκαγκάκη για το ΑΠΘ: «Είναι από τα σημεία που θα ήθελα να σβήσω»

Όσα αποκάλυψε για τον θάνατο του πατέρα της και την επιθυμία να υιοθετήσει

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Dot.

Είναι γνωστή ως η «σιδηρά κυρία» των δημόσιων σχέσεων, ενώ έχει και μια αρκετά έντονη παρουσία στο «γυαλί» εδώ και αρκετά χρόνια

Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη που βρέθηκε στο Dot. και μίλησε για το περιστατικό που είχε συμβεί την περασμένη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, όπου σχολιάστηκε απρεπώς το θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στο ΑΠΘ, κάτι που της στοίχησε αρκετά.

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν πληγώθηκα απλώς, ακυρώθηκα τελείως!»

Κατερίνα Γκαγκάκη: Σταματάω από την τηλεόραση

«Εξαρτάται από το κατά πόσο θεωρείς ότι εσύ ξεπέρασες τα δικά σου όρια και το δικό σου εαυτό και τι έκανες για να το διορθώσεις. Τώρα αν με ρωτάς αν είναι από τα σημεία που θα ήθελα να σβήσω, προφανώς. Φαίνεται ότι ήμουν μάλλον πολύ τυχερή να έχω φτάσει σε αυτή τη φάση και να μην υπάρχει τίποτα άλλο για το οποίο να θέλω να ζήσω. Βέβαια, ανακαλύπτω με τον καιρό ότι η αξιοπρέπεια μπορεί να είναι και μια μεγάλη παγίδα, όπως την ερμηνεύει κανείς. Για μένα έχει σημασία το πώς την ερμηνεύω εγώ, όχι πώς την ερμηνεύουν οι άλλοι. Εξίσου αξιοπρεπές θεωρώ να ακολουθείς έναν λόγο που έχεις δώσει και δεν τα τινάζεις όλα στον αέρα, να φύγεις την άλλη μέρα το πρωί», απάντησε για το σχετικό θέμα.

Dot Κατερίνα Γκαγκάκη

«Προφανώς και μου στοίχησε κι επαγγελματικά, είναι εμφανές -στα αυτοδιοικητικά εννοώ-  δεν ήταν μια εύκολη περίοδος», συμπλήρωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον θάνατο των γονιών της, με πιο πρόσφατο αυτόν του πατέρα της μέσα στην πανδημία. «Ο θάνατος της μαμάς μου δεν ήταν κανένα τέλος εποχής, ίσως γιατί το περίμενα, ίσως γιατί είχε μία διαδικασία και ήταν σταδιακό και το ζήσαμε. Με κάποιο απροσδιόριστο τρόπο συνέχισα να ζω», τόνισε.

Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Γκαγκάκη-Πέθανε ο πατέρας της

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το χειρόγραφο σημείωμα του πατέρα της που τη συγκίνησε!

Όσον αφορά στον χαμό του πατέρα της, είπε: «Ο θάνατος του μπαμπά μου ήταν αποπροσατολιστικός, γιατί σε αυτή την ηλικία δεν είναι παράλογο και περίεργο. Ντρέπομαι και να το πω σε ανθρώπους που έχασαν νεότερους ανθρώπους. Εκεί τα έχασα. Με ισοπέδωσε, όταν άρχισε να περνάει ο καιρός. Τώρα, με ζορίζει ότι θα φτιάξω το σπίτι να μείνω εγώ. Είναι όμως και μία αφετηρία. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται, ήταν πόνος κι ανακούφιση. Είναι μια ανάσα γιατί ελευθερώνεσαι πια, είσαι υπεύθυνη για τον εαυτό σου».

Κατερίνα Γκαγκάκη

Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην διευθύντρια θέλει να υιοθετήσει παιδί

Η Κατερίνα Γκαγκάκη δε δίστασε να αναφερθεί και στην επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί. «Είναι προφανές ότι έπρεπε να έχω πάει την προσωπική μου ζωή αλλιώς, δεν εννοώ το να υπάρχει ένας σύντροφος. Ποτέ δεν έχω υπάρξει μόνη μου για πολύ καιρό, ενώ κάτι το οποίο να λες ο άνθρωπος σου, να είναι ο άνθρωπος ζωής. Θα ήθελα να υπάρχει όταν συμβεί ένα καλό ή κακό έναένας πρώτος άνθρωπος που θα σκέφτομαι. Έχω πει δημόσια ότι θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί κι ότι έκανα κάποιες πρώτες έρευνες νομικά. Όλα αυτά που μου είπαν για όλα αυτά τα πράγμα που θα έπρεπε να είναι τακτοποιημένα με τρόπο που σχεδόν ποτέ να μην είχα σκεφτεί άρα είμαι στη διαδικασία που το κοιτάω. Λίγο με τρόμαξε», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top