Άννα Μπεζάν: Η σύντροφος του Δημήτρη Παππά, μας γνωρίζει την κόρη της!

Η ηθοποιός δημοσίευσε το υπερηχογράφημα της μικρής, που... χαμογελάει!

Οι δηλώσεις της Άννας Μπεζάν στο Breakfast@star, για τη συμμετοχή του Δημήτρη Παππά στο Asia Express

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η ηθοποιός Άννα Μπεζάν, αφού μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Παππά, πρόκειται να γίνουν πολύ σύντομα γονείς για πρώτη φορά!

Άννα Μπεζάν - Δημήτρης Παππάς: Οι... πρόβες λίγο πριν γίνουν γονείς!

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «8 λέξεις», βρίσκεται κοντά στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι: «Το μωράκι κλωτσάει, στην αρχή έκλαιγα κάθε φορά, τώρα κάθε 2-3 φορές που το νιώθω. Θα ήθελα το μωρό να πάρει το χιούμορ μου και την ψυχραιμία και από τον Δημήτρη την καλοσύνη του».

 

 

Σε συνέντευξή της στο Πρωινό, η Άννα Μπεζάν είχε περιγράψει πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφό της Δημήτρη Παππά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον Δημήτρη τον γνώρισα τον Οκτώβρη. Βρεθήκαμε τον Νοέμβριο γιατί υπήρχε ένα κυνηγητό. Εγώ δεν είχα δώσει πολύ σημασία στην αρχή. Είχαμε κινηματογραφική γνωριμία. Με έσωσε από μια πόρτα. Στα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη δεν τον είχα προσέξει, ούτε αυτός και πάμε ταυτόχρονα στις τουαλέτες και ένας τύπος ήθελε να βγει και πήγε να μου ρίξει στα μούτρα την πόρτα και ο Δημήτρης με έσωσε».

Ενώ για το εάν θα παντρευτεί με τον καλό της, δήλωσε: «Θα παντρευτούμε. Το έχουμε συζητήσει. Σίγουρα για αρχή θα γίνει ένας πολιτικός γάμος και στη συνέχεια ένας θρησκευτικός γιατί είμαστε πατροπαράδοτοι». 

Άννα Μπεζάν για Δημήτρη Παππά: «Δε με αγχώνει που μένω μόνη μου»

Και ενώ η ηθοποιός περιμένει για την επιστροφή του αγαπημένου της από το Asia Express, το απόγευμα του Σαββάτου 28/5 μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας το μωράκι της μέσα από το υπερηχογράφημα. 

Άννα Μπεζάν: «Μέσω Instagram ανακοίνωσα στη Χριστίνα ότι θα γίνει γιαγιά»

 

 

«Χαμογελαστό μας πλασματάκι», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Άννα Μπεζάν.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top