Άννα Μπεζάν για Δημήτρη Παππά: «Δε με αγχώνει που μένω μόνη μου»

Αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Παππά και τη μητέρα του για το Asia Express

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Breakfast@Star

Η Χριστίνα Παππά κι ο Δημήτρης Παππάς είναι ένα από τα τηλεοπτικά ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο νέο τηλεοπτικό παιχνίδι του Star, Asia Express.

Asia Express: Αναχώρησαν οι παίκτες για το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, ο Χρήστος Ζώτος κι ο Στέλιος Λεγάκης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αι ο Φίλιππος -Fipster- Ιωάννου, η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis, η Θεοδώρα Ρασέλ και η Κλόντια Ρασέλ, η Βιβή Μπασινά και η Κατερίνα Καλίνογλου κι ο Νάσος Γαλακτερός με τον Παύλο Γαλακτερό αναχώρησαν για την Ασία.

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ήταν και η σύντροφός του Δημήτρη Παππά, Άννα Μπεζάν, που διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και μίλησε στη Βάσια Μπασιούρη και την κάμερα του Breakfast@Star. Με διάθεση για χιούμορ είπε για το γεγονός ότι συμμετέχει στο παιχνίδι με τη μητέρα του, Χριστίνα Παππά. «Δε με αγχώνει που μένω μόνη μου, γιατί λένε ότι τον γαμπρό και την πεθερά πρέπει να τους στείλεις όσο πιο μακριά μπορείς!», δήλωσε με χιούμορ. 

«Έρχεται το Χριστινάκι μου!»: Κορίτσι το εγγόνι της Χριστίνας Παππά

Στο ίδιο ύφος απάντησε και η «πεθερά» Χριστίνα Παππά: «Α έτσι είπε; Μόλις γυρίσει θα της πω εγώ. Καλά Αννούλα, καλά... ».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top