Παυλίδου για δικαστική διαμάχη με Παπαγιάννη: «Τον έχω συγχωρήσει»

«Πώς θα προχωρήσει μπροστά στη ζωή μου εάν κρατάω κακία;»

Για τα περιστατικά κακοποίησης και τον ψυχολογικό αντίκτυπό τους στα θύματα αλλά και τη δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη μίλησε η Σοφία Παυλίδου στη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αναβολή που πήρε η δίκη με τον συνάδελφό της, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως η ίδια, μέσα της, τον έχει συγχωρήσει.

Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου

«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, η βία που έχει υποστεί στο σώμα και την ψυχή σου, καταγράφεται και αφήνει πάντα ένα τραύμα. Αυτό οφείλεις να το μετασχηματίσιες. Αν μείνει τραύμα, δεν θα βοηθήσει καθόλου στη ζωή σου», είπε αρχικά σχετικά με τα περιστατικά κακοποίησης στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

σοφία παυλίδου

Η Σοφία Παυλίδου μιλά για το δικαστήριο με τον Μάνο Παπαγιάννη

παυλιδου για παπαγιαννη

Σωτήρης Καλυβάτσης, Βάσια Τριφύλλη, Μάνος Παπαγιάννης, Σοφία Παυλίδου, Κόνι Μεταξά και Ρέα Τουτουνζή στα παρασκήνια του Χυτήριου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα προσωπικά της τραύματα και δήλωσε:  «Στην επόμενη δίκη θα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα κλείσει αυτός ο κύκλος και θα το αφήσω πίσω μου. Οι μάρτυρές μου ήταν από την αρχή μαζί μου, κάτι που έχουν πάρει και τα μέσα. Όταν έγινε το #Metoo μου ζητούσαν συγγνώμη επειδή δεν με στήριξαν. Εκείνη την εποχή δεν ήμασταν έτοιμοι. Και όταν και κάποιοι άνθρωποι δεν είναι μπροστά στο περιστατικό, δεν μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα. Από την αντίθετη πλευρά, υπήρχαν άνθρωποι που υποστήριξαν τον θύτη, χωρίς να είναι μπροστά στο περιστατικό. Δεν ήταν καλή η συνθήκη τότε. Πιστεύω ότι τώρα δεν θα τολμούσε κάποιος να το κάνει αυτό, να σηκώσει χέρι.

Εννοείται ότι τον έχω συγχωρέσει, πώς θα προχωρήσει μπροστά στη ζωή μου εάν κρατάω κακία; Εγώ μεγάλωσα σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον. Είμαι σίγουρη ότι για να φτάσει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, κάτι έχει βιώσει στη ζωή του. Τώρα, το ότι οφείλει να πάει να το λύσει από το να ξεσπάσει στους άλλους, ναι το οφείλει. Από το δικαστήριο δε ζητάω κάτι, είναι μία δικαίωση για όλα τα θύματα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top