Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο λόγος που κρατούσε μυστική τη σχέση της

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κρατούσε κρυφή τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, με τον οποίο όπως αποκάλυψε αφού έγινε γνωστό το μεταξύ τους ειδύλλιο, είναι μαζί περίπου έναν χρόνο.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με τον Στάθη Σχίζα είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πλέον δε διστάζει να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της για τον νέο της σύντροφο που συμμετέχει στο φετινό Survivor. 

Γιαννόπουλος: Η αμηχανία όταν η Παναγιώταρου ρωτήθηκε για τη νέα της σχέση

«Μου πάει ο έρωτας, νομίζω σε όλους μας πάει ο έρωτας. Δεν ήταν στο πρόγραμμα να ανακοινώσω τη σχέση μου με τον Στάθη, απλώς προέκυψε λόγω της βίντεο κλήσης που είδε και ο κόσμος. Δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε, είναι λογικό τα συναισθήματα να είναι έντονα μετά από τόσο καιρό που βρίσκεται στο παιχνίδι. Εννοείται ότι μου λείπει», δήλωσε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». 

«Αυτό που με συγκινεί με τον Στάθη είναι ότι παρόλο που είναι 30 χρονών, δεν είναι ο άντρας ο επιφανειακός, είναι ο άντρας που σε κοιτάει βαθύτερα. Είναι παλαιάς κοπής άντρας, θα σου φτιάξει πρωινό, θα σε προσέξει, θα σε φροντίσει, είναι πολύ συναισθηματικός και ρομαντικός», πρόσθεσε στη συνέχεια για τον επιχειρηματία. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top