Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με τον Στάθη Σχίζα είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο

«Γνωριζόμαστε 7 - 8 χρόνια»

Τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια έντονη φημολογία πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα, τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας του Survivor.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο;

Κανένας από τους δυο δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε αυτές τις φήμες. Ωστόσο, η καλή φίλη της Αλεξάνδρας, η Δήμητρα Αλεξάνδρα «πρόδωσε» τη σχέση του ζευγαριού ανεβάζοντας μια κοινή φωτογραφία τους αποκαλύπτοντας πως ο επιχειρηματίας έχει κάνει τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας.

Προσωπικά, Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «Είναι Καλά»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της στο event «Yes I do catwalk» σχολιάζοντας με χιούμορ: «Αν την πιάσω τη σουσουράδα, είναι μαρτυριάρα. Την ξέρετε, δεν κρατάω τίποτα για τον εαυτό της. Το λάθος μου ήταν ότι της είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες. Δε στενοχωρήθηκα με την έκταση που πήρε το θέμα, απλά δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δε μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου, του Στάθη Σχίζα, στη σχέση μας».

«Ακόμη δεν ανακοινώσαμε τη σχέση μας με τον Στάθη και θα πούμε για επόμενο βήμα; Τον γνωρίζω 7-8 χρόνια και είμαστε περίπου ένα χρόνο μαζί.», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top