Ελισάβετ Κυρίτση: Παντρεύτηκε στη Νότια Κορέα η δημοσιογράφος του Star

Δείτε πλάνα από τον ιδιαίτερο γάμο του ζευγαριού

Η Ελισάβετ Κυρίτση παντρεύτηκε τον σύντροφό της Μιον Τσολ στη Νότια Κορέα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 16/5 μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star.

 

Η πρωινή εκπομπή έδειξε πλάνα από την τελετή, την οποία προετοίμαζαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ η δημοσιογράφος του Star μίλησε σε ζωντανή σύνδεση αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της.

«Ωραία αισθάνομαι, μου έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος. Τις προηγούμενες ημέρες αλλού πατούσα, αλλού βρισκόμουν. Εδώ τα ετοιμάζεις όλα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Προσκλητήρια, ηλεκτρονικά, στους φίλους στείλαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κάτι που εμένα με άγχωσε. Τελικά, πήγαν όλα καλά. Ο γάμος έγινε σε μία πανσιόν η οποία είχε τρία παραδοσιακά σπίτια. Ήρθε ο κόσμος, φάγαμε, κάναμε τα δικά μας, γιατί ο σύντροφός μου είναι και αθλητής του ζίου ζίτσου», είπε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Κυρίτση.

ελισαβετ κυριτση γαμος

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

«Δεν υπάρχει ιερέας, δεν υπάρχει θρησκευτική τελετή. Κάποιος κάνει το πρόγραμμα, είναι ο παρουσιαστής, έχει τη σκαλέτα του γάμου όπου λέει “τώρα το ζευγάρι θα ανταλλάξει τα δαχτυλίδια”. Η πεθερά μου ήταν πολύ συγκινημένη, κόψαμε την τούρτα μας, ήπιαμε τη σαμπάνια μας και δεν είχε γλέντια και χορούς, όπως είναι στην Ελλάδα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ελ. Κυρίτση: Η δημοσιογράφος του Star παντρεύτηκε, αλλά έλειπε από τον γάμο

Η δημοσιογράφος εξήγησε στην εκπομπή ότι ο γάμος της με τον σύντροφό της, είναι καταχωρημένος στα χαρτιά στις 17 Δεκεμβρίου και αυτό που έγινε το Σάββατο 14/5 ήταν η τελετή.

Η γνωριμία της Ελισάβετ Κυρίτση με τον Κορεάτη σύζυγό της

Το νιόπαντρο ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω μίας εφαρμογής που συνδυάζει τις γνωριμίες και την εκμάθηση γλωσσών και για περισσότερο από έναν χρόνο, οι δυο τους μιλούσαν αποκλειστικά μέσω βιντεοκλήσεων. Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά από κοντά και τότε συνειδητοποίησαν τη χημεία που υπήρχε μεταξύ τους.

«Είχε και έχει έναν παλιομοδίτικο ρομαντισμό, κάποιες φορές φτάνει στα όρια της συστολής. Υπάρχουν στιγμές που απορώ για το αν έχει βγει από κάποιο k-drama, ειλικρινά! Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί είμαι πια ήρεμη και έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με τον οποίο εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος», είχε πει η Ελισάβετ για τον αγαπημένο της.

Για την απόφασή της να μετακομίσει στη Νότια Κορέα είπε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, αλλά ήταν μονόδρομος, καθώς ήθελα τη ψυχική μου υγεία. Ήρθε σε μία περίοδο που ήθελα να τα αλλάξω όλα, οπότε ήταν και κάπως πεπρωμένο. Άρπαξα την ευκαιρία και πραγματικά μόνο σε καλό μου βγήκε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top