Ελ. Κυρίτση: Η δημοσιογράφος του Star παντρεύτηκε, αλλά έλειπε από τον γάμο

Η γνωριμία με τον Κορεάτη σύζυγό της και το γαμήλιο πάρτι που ετοιμάζει

Η ερωτική μετανάστρια Ελισάβετ Κυρίτση μας ξεναγεί στην κορεάτικη κουζίνα - Βίντεο Breakfast@Star (22/10)

Η δημοσιογράφος του Star Ελισάβετ Κυρίτση που την απολαμβάνουμε στην πρωινή εκπομπή του Breakfast@Star παντρεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου τον Κορεάτη σύντροφό της με έναν… ιδιαίτερο τρόπο.

Η Ελισάβετ Κυρίτση τρώει νύμφες μεταξοσκώληκα επειδή αγάπησε

Πήρε την απόφαση να γίνει ερωτική μετανάστρια στη Δημοκρατία της Κορέας και συγκεκριμένα στην πόλη Τσουνγκτζού. Όμως ο γάμος της είχε ένα… παράδοξο, όπως αποκάλυψε η ίδια στην Real Life και την Πολυξένη Καραμίχα.

Ο γάμος μας έγινε εντελώς παράδοξα. Κατ’ αρχάς, δεν ήμουν στην πόλη, έγινε ενώ η νύφη ήταν απούσα… Δεν έγινε κάποια τελετή, απλώς καταθέσαμε τα χαρτιά μας στο δημαρχείο. Όταν τα παρέλαβε ο Μιον Τσολ, τα κατέθεσε και σε τρεις εργάσιμες ημέρες καταχωρήθηκα στο σύστημα ως η σύζυγός του. Μου έστειλε φωτογραφία και αυτό ήταν. 

Ελισάβετ Κυρίτση

Η δημοσιογράφος του Star Ελισάβετ Κυρίτση με τον σύζυγό της Μιον Τσολ - instagram

«Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι ο γάμος που ονειρεύεται κάποιος ή κάποια, αλλά η αλήθεια είναι πως είχε πολλή πλάκα. Όσο για την τελετή που σκεφτόμαστε να κάνουμε ως πάρτι περισσότερο, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα γίνει μάλλον την άνοιξη στην Κορέα και ελπίζω να μπορούν να ταξιδέψουν οι δικοί μου. Επίσης, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φορέσω χάνμποκ, το παραδοσιακό φόρεμα της χώρας. Μπορεί να βάλω και κάποια ελληνική πινελιά», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ελισάβετ Κυρίτση Κορέα

Η γνωριμία της Ελισάβετ Κυρίτση με τον Κορεάτη σύζυγό της

Η Ελισάβετ Κυρίτση και ο σύζυγός της Μιον Τσολ γνωρίστηκαν μέσω μίας εφαρμογής που συνδυάζει τις γνωριμίες και την εκμάθηση γλωσσών. Για πάνω από έναν χρόνο μιλούσαν αποκλειστικά μέσω βιντεοκλήσεων και κατάφεραν να συναντηθούν για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο. Τότε ήταν που συνειδητοποίησαν τη χημεία που υπήρχε μεταξύ τους.

«Είχε και έχει έναν παλιομοδίτικο ρομαντισμό, κάποιες φορές φτάνει στα όρια της συστολής. Υπάρχουν στιγμές που απορώ για το αν έχει βγει από κάποιο k-drama, ειλικρινά! Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί είμαι πια ήρεμη και έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με τον οποίο εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος», αναφέρει η δημοσιογράφος του Star για τον σύζυγό της.

Για την απόφασή της να μετακομίσει είπε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, αλλά ήταν μονόδρομος, καθώς ήθελα τη ψυχική μου υγεία. Ήρθε σε μία περίοδο που ήθελα να τα αλλάξω όλα, οπότε ήταν και κάπως πεπρωμένο. Άρπαξα την ευκαιρία και πραγματικά μόνο σε καλό μου βγήκε».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top