«Από τότε που βγήκε το #MeToo έχουν αυξηθεί οι γυναικοκτονίες»

Η τοποθέτηση γνωστής στιχουργού που θα συζητηθεί

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Τα λέει έξω από τα δόντια και πολλές φορές τα λεγόμενά της παρεξηγούνται.

Εύη Δρούτσα: Το... κράξιμο για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision

Ο λόγος για την Εύη Δρούτσα που το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Όλα Γκουντ. Μάλιστα, έκανε κι ένα σχόλιο, σύμφωνα με το οποίο το κίνημα #Metoo σχετίζεται με την αύξηση των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

Η Εύη Δρούτσα εξέφρασε την άποψή της για το ελληνικό #MeToo

«Μιλάνε για το #Metoo, δε βγήκε κάποιος να εξηγήσει τι είναι. Κάτσε μόνος σου και πάρε με αύριο τηλέφωνο να μου πεις πως από τότε που βγήκε το #Metoo, πόσοι άντρες σκότωσαν τις γυναίκες τους. Πόσοι; Παίζει ρόλο ναι, πάρα πολύ. Δεν ξέρουν τι είναι το #Metoo. Βγαίνουν γυναίκες ας πούμε που λένε "όταν ήμουν εγώ 28, ήρθε αυτός…", τι λες ρε συ; 28 και 21 και 25 δεν ξέρεις; Την εγγονή μου που είναι 10 ετών να φέρω, ξέρει», είπε αρχική η στιχουργός. 

Εύη Δρούτσα: «Με ενοχλεί που ο Βασίλης Καρράς έχει παχύνει τόσο»

«Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους. Εγώ ήθελα να βγούνε τότε. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια. Δεν είπα ότι είναι μυθομανείς. Μπορεί κάποιος που είναι στην τηλεόραση να βγει να εξηγήσει στις γυναίκες που ζουν στα χωριά, στην επαρχία να τους εξηγήσει τι είναι το #Metoo; Γιατί μην πάμε πολύ πίσω, στα χωριά κουμάντο κάνουν οι άντρες. Όταν πάει να αντιμιλήσει γυναίκα και επειδή "υπάρχει το #Metoo τώρα", πού πάει αυτή η γυναίκα; Σκοτώνεται», συμπλήρωσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο τόσο η Ναταλί Κάκκαβα όσο κι ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top