Eurovision 2022 - Αμάντα Γεωργιάδη: «Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα»

Η πρώτη ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision 2022

Μερικές ώρες μετά τον τελικό του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο στάδιο Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, η Αμάντα Γεωργιάδη, που βγήκε όγδοη με το Die Together, πόσταρε φωτογραφίες από τη βραδιά στο προφίλ της στο Instagram

Αμάντα Γεωργιάδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την 8η θέση στην Eurovision

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και στήριξή σας. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και χαρούμενη. (Στέλνω) μεγάλες αγκαλιές στην οικογένεια, τους φίλους, τους θαυμαστές και την ομάδα μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα. Συγχαρητήρια στην Ουκρανία κι όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους – είσαστε όλοι τόσο απίθανοι!», έγραψε η 24χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της. 

Νικητές της φετινής Eurovision στέφθηκαν οι Kalush Orchestra από την Ουκρανία με το τραγούδι Stefania. Δεύτερο στην κατάταξη ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο και τρίτη η Ισπανία.

Eurovision 2022: Ποιες επιτροπές χωρών έδωσαν 12 βαθμούς στην Ελλάδα

Το σκηνικό που έστησε ο Φωκάς Ευαγγελινός για την ελληνική συμμετοχή έκλεψε τις εντυπώσεις /Φωτογραφία AP Images

Στο διαγωνιστικό τμήμα, η ελληνική συμμετοχή εμφανίστηκε στη 17η θέση αποσπώντας πολύ θερμό χειροκρότημα από το κοινό. Οι χώρες που έδωσαν 12 βαθμούς στην Ελλάδα ήταν οι: Ολλανδία, Νορβηγία, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία κι Ελβετία. Το Σαν Μαρίνο, η Ουκρανία και η Λετονία έδωσαν στη χώρα 7 βαθμούς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top