«Ο Αλέν Ντελόν μου έστειλε αίτημα φιλίας και το διέγραψα»

Η ατάκα γνωστής παρουσιάστριας που θα συζητηθεί

Δείτε το βίντεο για τη Βίκυ Μιχαλονάκου από το Breakfast@Star

Η Βίκυ Μιχαλονάκου, η παρουσιάστρια που έγραψε ιστορία στη μικρή οθόνη με το Ερωτοδικείο στα τέλη της δεκαετίας του '90, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! και σχολίασε τα πάντα.

Η Βίκυ Μιχαλονάκου υπήρξε ιέρεια της... μεταμεσονύχτιας τηλεόρασης στα 90s

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, η παρουσιάστρια μέσα σε όλα μίλησε για τη γνωριμία της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ενώ αποκάλυψε πως ο Άλεν Ντελόν της είχε στείλει αίτημα φιλίας στα social media κι εκείνη το διέγραψε.

«Επικοινώνησα με την πρεσβεία και αφού επικύρωσα την πιστότητα του λογαριασμού, του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα γιατί με επέλεξε. Εκείνος μου απάντησε ότι ψάχνει κάποιες προσωπικότητες και ότι με έχει παρακολουθήσει. Λίγο αργότερα τον διέγραψα. Είναι δυνατόν να έχετε φίλο έναν ακραίο εθνικιστή;», δήλωσε. 

Αλέν Ντελόν: Έχω δέκα υποψήφιες συζύγους, αλλά καμιά δεν μου ταιριάζει για το τέλος της ζωής μου!

Είχε την τύχη να γνωρίσει την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά όπως είπε απογοητεύτηκε: «Συνάντησα την Ελίζαμπεθ Τέιλορ όταν έκανε περιοδεία για μία εκστρατεία κατά του AIDS. Με απογοήτευσε. Δεν είχε καμία σχέση με τη μυθική, χολιγουντιανή της εικόνα. Ήμουν η πρώτη που πήρα συνέντευξη από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και όλα τα διεθνή συνεργεία την κατέγραψαν. Η ΕΡΤ δεν ήταν εκεί. Είχε πάει σε μία λαϊκή τραγουδίστρια κι έμενα με κατέγραψαν τα διεθνή κανάλια!», είπε.

Η Βίκυ Μιχαλονάκου... διασταύρωσε αν όντως της έστειλε μήνυμα στα social ο Αλέν Ντελόν

Όπως αποκάλυψε η Βίκυ Μιχαλονάκου, ο Στράτος Διονυσίου την εμπιστεύτηκε για να γράψει ένα βιβλίο η ένα σενάριο για τη ζωή του: «Ο Στράτος είχε μία δική του θυμοσοφία, ένα δικό του λεκτικό ύφος. Δυσκολεύτηκα πολύ στο να μεταφέρω την αυθεντική μαρτυρία του». 

Έπαθε εγκεφαλικό ο Alain Delon-Νοσηλεύεται στην Ελβετία!

Η ίδια όπως είπε επέλεξε συνειδητά να απέχει από την τηλεόραση, καθώς επί σειρά ετών είχε μία μακρά θητεία και δε χρειαζόταν να πηγαίνει σε εκπομπές. «Δε μου αρέσει να κουτσομπολεύω και να αναμασώ τα ίδια και τα ίδια. Δεν με ενδιαφέρει τέτοιου είδους έκθεση και δημοσιότητα. Έχει χαθεί η μαγεία από την τηλεόραση και έχουν «φύγει» οι μεγάλοι δάσκαλοι της δημοσιογραφίας. Η είδηση έγινε προϊόν, fake news και lifestyle», είπε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top