Σελίν Ντιόν: Σπάνια φωτογραφία με τα τρία παιδιά της!

Mετά την απώλεια του συζύγου της κρατά χαμηλούς τόνους

Σελίν Ντιόν

Η Σελίν Ντιόν μοιράστηκε μία σπάνια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τα τρία της παιδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια δηλώνει το πόσο τυχερή είναι συγκρίνοντας την κατάστασή της με τις μητέρες που είτε θρηνούν, είτε έχουν αποχωριστεί τα παιδιά τους.

Η Σελίν Ντιόν δε συνηθίζει να δημοσιεύει κοινές στιγμές με τα παιδιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μετά την απώλεια του συζύγου της έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Νιώθω πολύ τυχερή που έχω τη δυνατότητα να είμαι με τα παιδιά μου και σκέφτομαι τις μητέρες στην Ουκρανία και σε όλο τον κόσμο που έχουν χάσει τα παιδιά τους και εκείνες τις μητέρες που συνεχώς ανησυχούν για το πώς να κρατήσουν τα παιδιά τους ασφαλή. Όπως και εκείνες τις μητέρες που αφιερώνουν κάθε σταγόνα της ενέργειάς τους απλά για να παρέχουν στα παιδιά τους τα απολύτως απαραίτητα στη ζωή. Αυτές οι μητέρες αληθινά είναι οι πιο γενναίες και αφιερώνω αυτή τη Γιορτή της Μητέρας σε όλες εκείνες. Προσευχόμαστε πως θα βρουν γαλήνη και άνεση για τις οικογένειές τους», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Σελίν Ντιόν απέκτησε τρία παιδιά με τον αείμνηστο σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ: τα μικρότερα δίδυμα αγόρια της Νέλσον και Έντι και τον μεγαλύτερο γιο τους, Ρενέ-Σαρλ Ανζελίλ.

Ο Ρενέ Ανζελίλ είχε αναρρώσει από την αρχική του μάχη με τον καρκίνο του λάρυγγα το 1999, αλλά το 2013 επανεμφανίστηκε. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνση του όγκου τον χειμώνα του ίδιου έτους, αλλά ο καρκίνος δεν υποχώρησε. Για τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής του, η υγεία του είχε φθίνουσα πορεία. Εκείνη την εποχή, ο Ρενέ-Σαρλ ήταν ακόμα έφηβος. Τελικά, πέθανε στο σπίτι του στο Λας Βέγκας λίγο πριν τα 74α γενέθλιά του μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top