Emma Stone: Η chic εμφάνιση στη συνέντευξη Τύπου στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ βρίσκεται στην Αθήνα για την ταινία του Λάνθιμου

Δείτε τις φωτογραφίες της Emma Stone από τις κερκίδες του ΣΕΦ

Η Emma Stone βρίσκεται στη χώρα μας αυτές τις μέρες για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, «Βληχή», στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

εμα στοουν αθηνα

H Emma Stone έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια όπου διαμένει/ AP Images

Μετά τη χθεσινοβραδινή τους εμφάνιση στο ΣΕΦ που «ξεσήκωσε» τα social media, η ηθοποιός του Χόλιγουντ και ο Γιώργος Λάνθιμος βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 στη συνέντευξή Τύπου για τη «Βληχή».

Emma Stone: Στις κερκίδες του ΣΕΦ για τον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού!

Η Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος έδωσαν το «παρών» στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους.

Η ηθοποιός έκανε μία chic και στιλάτη εμφάνιση. Εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με γκρι κοστούμι και χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και έκλεψε όλα τα βλέμματα.

εμα στοουν

Emma Stone: Η chic εμφάνιση στη συνέντευξη Τύπου στην Εθνική Λυρική Σκηνή/ ΑP Images

εμα στοουν

εμα στοουν

H ηθοποιός εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με γκρι κοστούμι και χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και έκλεψε όλα τα βλέμματα/ AP Images

λανθιμος

Nτυμένος στα μαύρα και με λευκά sneakers εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος/ AP Images

λανθιμος

Η ταινία «Βληχή» αποτελεί τη δεύτερη ανάθεση του προγράμματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ, «The Artist on the Composer».

Ο Γιώργος Λάνθιμος αποδεχόμενος την πρόταση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της ΕΛΣ Γιώργου Κουμεντάκη και της Διευθύντριας του ΝΕΟΝ Ελίνας Κουντούρη, υπέγραψε την παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία της. Η «Βληχή» γυρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2020 στην Τήνο και εκτός από την Emma Stone, προταγωνιστεί και ο διακεκριμένος ηθοποιός Νταμιάν Μποννάρ (Damien Bonnard).

Δείτε το trailer της ταινίας «Βληχή»:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top