Φιναλίστ του GNTM παντρεύεται και βαφτίζει μαζί την κόρη της!

Το μοντέλο πετάει στα σύννεφα!

Ο λόγος για τη Μαριάννα Παινέση, το πανέμορφο κορίτσι με την εξωτική ομορφιά που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM. Η Μαριάννα Παινέση μπορεί να μην κέρδισε τον διαγωνισμό μόδας αλλά κέρδισε στον έρωτα και στην αγάπη!

Το μοντέλο πριν ένα χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η ίδια αποκάλυψε σε νέες της δηλώσεις on camera πως σύντομα θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της και με θρησκευτικό γάμο (έχουν παντρευτεί ήδη με πολιτικό) και θα βαφτίσουν και την κόρη τους.

παινέση

Η Μαριάννα Παινέση και ο σύζυγός της, Προκόπης Ζορμπάς

«Θα κάνουμε και τα δυο μυστήρια, γάμο και βάφτιση μαζί. Ανυπομονώ πολύ. Αρχές Ιουνίου θα κάνουμε τον γάμο και τη βάφτιση και θα τα συνδυάσουμε και με τα γενέθλια της μικρής. Δεν το πιστεύω ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έγινα μαμά. Έχει αλλάξει πολύ η καθημερινότητά μου αλλά μου αρέσει πάρα πολύ» είπε η Μαριάννα Παινέση στην κάμερα του Happy Day.

 

«Έχω επιλέξει ένα πολύ ωραία νυφικό. Πιστεύω ότι θα με δει ο άντρας μου και θα με ξαναερωτετεί. Θέλω κάτι grande για εκείνη τη μέρα. Και το ρούχο της μικρής θα είναι ρομαντικό. Από το GNTM έχω καλέσει ήδη τις φίλες μου» πρόσθεσε η Μαριάννα Παινέση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top