Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ο Σπύρος με φρικάρει ώρες ώρες!»

«Εγώ έχω την τάση να θέλω να κλείνομαι, να απομονώνομαι»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Dot

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύζυγό της, τον γνωστό ποινικολόγο, Σπύρο Δημητρίου.

Έγκυος η Ελεωνόρα Ζουγανέλη; Η απάντηση του πατέρα της, Γιάννη

«Εγώ έχω την τάση να θέλω να κλείνομαι, να απομονώνομαι. Αυτό νομίζω πως είναι ένα πράγμα που νιώθω πως δεν του αρέσει, νιώθει πάντα μια αμηχανία. Με ρωτάει αν έχω κάτι, προσπαθεί αμέσως να το σπάσει, μου ζητάει να πάμε έξω - γιατί είναι και πάρα πολύ κοινωνικός! Οπότε, πάντα αισθάνομαι πως αυτό του πέφτει λίγο βαρύ. Είναι κάτι ρολά που πέφτουν ξαφνικά και πέφτεις χωρίς να έχει γίνει κάτι... Ο άλλος το παρατηρεί και λέει ‘’αυτή όλο πρόβλημα έχει, όλο κάτι της φταίει’’. Έλα όμως που είναι αλήθεια; Μπορείς να το πεις στον άλλο και να τον πείσεις; Έρχεται πολύ ξαφνικά αυτή η ανάγκη, θέλεις να σου συμβεί και να γειωθείς. Μάλλον είναι κάτι αντιπαθητικό» είπε η Ελεωνορα Ζουγανέλη στο Dot.

σπυρος δημητρίου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν στις 10 Οκτωβρίου 2020

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως δεν μπορεί να διαχειριστεί την κοινωνικότητα του Σπύρου Δημητρίου: «Εμένα η τόση πολλή κοινωνικότητα και χαρούμενη διάθεση ώρες ώρες με φρικάρει. Λέω δεν γίνεται να είμαστε όλη την ώρα χαρούμενοι, θα τρελαθώ! Είναι πολύ. Και ακόμα και αν δεν είναι, έχει τη διάθεση να είναι».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η απάντηση για τις φήμες εγκυμοσύνης

Όσο για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης η ίδια είπε: «Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο γράφονται πράγματα κατά καιρούς για εμένα. Ειδικά αυτό όμως, μου είχε κάνει εντύπωση. Εγώ ούτε την ξαδέρφη μου δεν θα ρωτούσα, για κάτι τόσο προσωπικό. Δεν ξέρω, γιατί γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος. Ίσως επειδή έχω λόρδωση και πετάει η κοιλιά μου;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top