Άννα Πρέλεβιτς: Η αδερφή της ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

H αδελφή της Άννας Πρέλεβιτς, Τέα, είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, ότι θα ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

«Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το πήρα απόφαση και έμαθα ότι το κάνω και σε μια πολύ καλή ηλικία γιατί έκλεισα τα 30 και μου είπαν ότι οι καλές ηλικίες είναι 28 με 36 και από τότε νιώθω μια ασφάλεια. Νιώθω ότι προσφέρω στον εαυτό μου την ασφάλεια ότι μια μέρα, όταν και εφόσον είμαι έτοιμη και έρθει η σωστή στιγμή, θα μπορώ να έχω μια δική μου οικογένεια, ένα δικό μου παιδάκι. Σήμερα, δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα, δεν το σκέφτομαι καθόλου και είναι ο λόγος που έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία» είχε δηλώσει η ίδια η Τέα Πρέλεβιτς.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από την οποία ανακοίνωσε πως η αγαπημένη της αδερφή ξεκίνησε την διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων.

Στο στιγμιότυπο βλέπουμε την Τέα Πρέλεβιτς ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται η αδερφή της, η οποία στηρίζει σε κάθε της απόφαση.

«Κατάψυξη ωαρίων .. DONE!  Αδερφούλα μου, είμαι τόσο περήφανη που στέλνεις αυτό το ηχηρό μήνυμα χειραφέτησης σε όλες τις γυναίκες. 

Κορίτσια μου, αν η οικογένεια είναι στα σχέδιά σας, αλλά όχι άμεσα, η επιστήμη πλέον σας επιτρέπει με ασφαλή & εύκολο τρόπο να “παγώσετε” το χρόνο και να γίνετε μητέρες όταν κι εάν εσείς το θελήσετε, χωρίς να έχετε το άγχος του χρόνου να σας πιέζει. Μέσα από την εμπειρία της αδερφής μου θα σας έλεγα σαν πρώτο βήμα να κάνετε μία εξέταση γονιμότητας ΑΜΗ. Εγώ την έκανα πριν 2 εβδομάδες (δε γνώριζα καν ότι υπάρχει τέτοια εξέταση αίματος).

Δυστυχώς μέσα από αυτό το ταξίδι της αδερφής μου κατάλαβα πως δεν υπάρχει επαρκής ή σωστή ενημέρωση πάνω στο θέμα της γονιμότητας στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, αλλά από την άλλη είδα πόσο έχει εξελιχθεί η επιστήμη και πόσο ελεύθερη μπορεί να νιώσει πλέον μία γυναίκα από τις (χρονικές + μη) πιέσεις που της ασκεί η κοινωνία!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άννα Πρέλεβιτς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top