Μαλέσκου: «Δε μιλάω για τα καλλιστεία. Δεν ορίζουν την προσωπικότητά μου»

«Ήμουν μια άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσές μου...»

Πριν ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία αλλά, όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα μέσα από την εκπομπή της, αυτό είναι κάτι για το οποίο δε θέλει να μιλάει.

Καινούργιου: Πώς αντέδρασε όταν την αποκάλεσαν on air «κυρία Μαλέσκου»;

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Love It», τόνισε πως το γεγονός ότι πήγε σε καλλιστεία δεν καθορίζει το ποια είναι σαν άνθρωπος.

«Κάμερα σε εμένα!»: Όταν το 2016 η Ιωάννα Μαλέσκου έδινε εντολές!

μαλεσκου καλλιστεία

«Δεν είναι καλό να θέλεις να είσαι αφοριστικός ή να βγάζεις τελείως από τη ζωή σου αυτό το κομμάτι. Εγώ παραδείγματος χάριν δε θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία που ήμουν κοριτσάκι, το 2013. Ήμουν μια άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσές μου, χωρίς να σημαίνει ότι έχω κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων. Δε μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία, γιατί αυτά δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την πορεία και την προσωπικότητά μου

Πολλοί άνθρωποι και δημοσιογράφοι θέλουν εμμονικά, αναδρομικά να ανασύρουν και να ‘’χτυπάνε’’ για άλλους λόγους μια συμμετοχή σου. Δε μετανιώνουμε για οτιδήποτε κάνουμε, ειδικά αν κάποια πράγματα είναι αναστρέψιμα.

Δεν ορίζει, δε χαρακτηρίζει και δε διαγράφει αυτά τα οποία πρόκειται να κάνεις στο μέλλον ή είσαι εσύ. Είμαστε πολλά κομμάτια… » είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε την Ιωάννα Μαλέσκου στα καλλιστεία: 

μαλεσκου

μαλεσκου καλλιστεία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top