Δελαπόρτας: Ο λόγος που Βουγιουκλάκη και Βλαχοπούλου δεν έπαιξαν ποτέ μαζί

Τι είπε για τη στιγμή που γνωρίστηκαν από κοντά;

Με έντονο άρωμα παλιού ελληνικού κινηματογράφου «πλημμύρισε» η εκπομπή «The 2Night Show». O Μάκης Δελαπόρτας μοιράστηκε με το κοινό άγνωστες ιστορίες από εκείνη την εποχή, ενώ έφερε στο νου τη συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου.

Ο «συλλέκτης αναμνήσεων», όπως χαρακτήρισε τον εαυτό του, αποκάλυψε και τον λόγο που αυτές οι σπουδαίες ηθοποιοί δεν έπαιξαν ποτέ μαζί.

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για τη συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Ρένας Βλαχοπούλου

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για τη συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Ρένας Βλαχοπούλου

«Η κουμπάρα μου Ρένα Βλαχοπούλου ξέχασε τα στέφανα!»

«Εγώ ήμουν η αιτία που η Ρένα κι η Αλίκη βρέθηκαν μαζί. Ήταν σε μια βραδιά τιμητική για εμένα για τους 100 δίσκους του σινεμά. Δεν έπαιξαν ποτέ μαζί γιατί ήταν τα αντίπαλα δέη, δε γινόταν. Η Αλίκη αγαπούσε όμως πολύ τη Ρένα και μου έλεγε τι τυχερός είσαι που κάνεις παρέα με τη Ρένα. Θέλω να τη γνωρίσω από κοντά» ανέφερε αρχικά Μάκης Δελαπόρτας.

Αποκάλυψη: «Η Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ δεν χώρισαν ποτέ!»

«Εκείνη τη βραδιά γνωρίστηκαν και σε μία εβδομάδα πήρα την Αλίκη και την πήγα στο σπίτι της Ρένας για να φάμε. Ενημέρωσα τη Ρένα ότι η Αλίκη δεν τρώει τίποτα και θα της έχεις λίγο ψαράκι και λίγη σαλατούλα. Λέει θα κάνω και κανένα κατσικάκι μην έρθει και κανένας άλλος. Η Αλίκη είχε ντυθεί σαν να πήγαινε σε κάποια δεξίωση. Άλλαξε και πήγαμε. Περάσαμε πολύ καλά εκείνο το βράδυ και βγάλαμε φωτογραφίες. Η Αλίκη τρελάθηκε με τη Ρένα, δεν την είχε γνωρίσει από κοντά ποτέ. Εκείνο το βράδυ έσκασε η Αλίκη κι έφαγε και κατσικάκι και πατατούλες», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top