Αποκάλυψη: «Η Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ δεν χώρισαν ποτέ!»

Η Αλίκη την αποκαλούσε «ψιψίνα»

Μία άκρως συγκινητική συνέντευξη έδωσε το πρωί της Παρασκευής η Δέσποινα Στυλιανοπούλου στο «Happy Day» του Alpha

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Ρένα Βλαχοπούλου, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ελληνίδα ηθοποιός: «H Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να παίξω με τον Παπαμιχαήλ»

«Αν δεν έκανα το ρόλο της υπηρέτριας θα ήμουν δυστυχισμένη. Εγώ τον επέλεξα στην πρώτη μου ταινία. Ήθελαν να κάνω μια σέξι σταρ, με βάλανε σε ένα κρεβάτι και μου λένε… γδύσου. Τι να κάνω, λέω… Να γδυθώ; Σηκώθηκα, ντύθηκα κι έφυγα. Και τους λέω ότι θέλω να κάνω το ρόλο της υπηρέτριας. Ήμουν φοιτήτρια της Νομικής σχολής και αριστούχος της δραματικής σχολής. Αγαπήθηκα πολύ, αλλά ήμουν άμυαλη. Θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχω παιδιά και σύζυγο. Παρουσιάστηκαν κάποιες τύχες, αλλά έμεινα πιστή σε μια αγάπη, δεν ήθελα δεύτερο γάμο. Τώρα είναι δύσκολο να είσαι μόνη. Πήγα στη Γερμανία, την περίοδο της Χούντας, με δικό μου θίασο και έβγαλα 2.5 εκατομμύρια, έτσι αγόρασα το σπίτι μου.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε και για τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Δεν ήταν τσιγγούνα, έδινε όπου ήθελε. Αν δε σε συμπαθούσε, δεν θα σου άνοιγε το σπίτι της. Σε πολλά παιδιά ξέρω ότι τους είχε δώσει πολλά πράγματα και τα είχε βοηθήσει».

Συγκλονίζουν τα λόγια της Στυλιανοπούλου για τη Βουγιουκλάκη: «Γιατρέ θέλω να ζήσω» έλεγε

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με φώναζε ψιψίνα, έτσι της ήρθε με μια μέρα πάνω στη σκηνή. Η Αλίκη με τον Δημήτρη δεν χώρισαν ποτέ. Η τελευταία στιγμή που την είδε ζωντανή ο Δημήτρης ήταν στο Ιατρικό Κέντρο. Ίσως, όμως, αυτό δεν άκουσε ο Δημήτρης που δυστυχώς άκουσα εγώ την τελευταία της λέξη. Μου είπε “Ψιψίνα, θέλω να με πας στο Θεολόγο”», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top