Ελληνίδα ηθοποιός: «H Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να παίξω με τον Παπαμιχαήλ»

«Δεν μπορούσε να βλέπει άλλη παρτενέρ δίπλα του».

Μία ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς στο περιοδικό «Gala».

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου, Τζένη Ρουσσέα, αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Δεκαεφτά χρονών βρέθηκα στην Αθήνα, πριν τελειώσω το Γυμνάσιο, έμεινα σε μια θεία κοντά στο Εθνικό Θέατρο, είχα χαρακτηριστεί φιλάσθενη κι έβγαζα το σχολείο κατ’ οίκον. Είχα χρόνο και πήγαινα στη σχολή του Εθνικού ως ακροάτρια» είπε για την πορεία της.

H Τζένη Ρουσσέα με τον σκηνοθέτη Βασίλη Ζούλια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Πενθώ πάντα τη μέρα των γενεθλίων μου!»

«Το επόμενο έτος γράφτηκα. Είχα δασκάλους τον Τερζάκη, τον Παππά, τον Κατσέλη, συμμαθήτρια την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που ήρθε τον επόμενο χρόνο. Η Αλίκη ήταν ένα πλάσμα σαν αφρός, όμορφη, ζωντανή, έκανε πρόβα και τη χαιρόσουν, ήταν τόσο καλή ηθοποιός. Νομίζω είχε τη βάση γι’ αυτό και τα κατάφερε αργότερα να γίνει ένας μύθος, όχι όμως ισάξιος των ικανοτήτων που διέθετε» εξομολογήθηκε για την εθνική μας σταρ.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τις ζήλειες που του έκανε: «Ο Παπαμιχαήλ έπαιξε μαζί μου, αλλά ήταν κάτι που η Αλίκη δεν το ήθελε ποτέ. Δεν μπορούσε να βλέπει άλλη παρτενέρ δίπλα του», εξομολογήθηκε η Τζένη Ρουσσέα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top