Καίτη Γαρμπή: «Δεν υπάρχει τιμωρία που να αρμόζει σε αυτό το τέρας»

Το συγκινητικό tweet για την υπόθεση της Πάτρας

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Αλήθειες με τη Ζήνα

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί εδώ και λίγες εβδομάδες την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Ανάμεσα σε αυτούς και η Καίτη Γαρμπή που με ένα συγκλονιστικό μήνυμα σχολίασε τις εξελίξεις στο Twitter. 

Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος»

«Είναι πολλές μέρες που σκέφτομαι τι να γράψω για αυτά που πέρασαν η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια. «Κάθε μέρα βγαίνει και κάτι σοκαριστικό που κάνει την οργή μου μεγαλύτερη. Εύχομαι να απονεμηθεί δικαιοσύνη, αν και δεν υπάρχει τιμωρία που να αρμόζει σε αυτό το τέρας». 

Λίγο πριν από τη μεταφορά της στις φυλακές Κορυδαλλού, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της ενιάχρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στον Γιώργο Σόμπολο. Η 33χρονη αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της, είναι να μην της κάνουν κακό στη φυλακή επηρεασμένοι από τα όσα λέγονται για εκείνη.  

Καίτη Γαρμπή

Οι απόψεις της Καίτης Γαρμπή πολλές φορές... σπάνε κόκαλα! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

H Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους... Θα αποδειχτεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή», είπε στη συνέχεια η κατηγορούμενη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top