«Στη σκέψη ότι μπορεί να έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται, τρομάζω»

Το σχόλιο της Βίκυς Βολιώτη για την υπόθεση της Πάτρας!

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η απίστευτη τροπή που πήρε η υπόθεση των τριών κοριτσιών της Πάτρας.

Η μητέρα τους Ρούλα, κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, που ήταν 9 ετών. Η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις την ώρα που πόλλοι άνθρωποι της εγχώριας showbiz τοποθετούνται δημόσια για την υπόθεση.

Λιάγκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι είναι αθώα»

Βίκυ Βολιώτη instagram

Μαντώ Γαστεράτου: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την Πάτρα

Ανάμεσά τους και η Βίκυ Βολιώτη, η οποία αναφερόμενη στον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα είπε, καλεσμένη στο πλατό του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;».

«Είμαι σοκαρισμένη όμως προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δικαιούται και αυτή μια απολογία. Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πάντα σε αυτές τις πολύ έντονες και δυνατές υποθέσεις προσπαθώ να κρατήσω μια στάση αναμονής. Περιμένω να δω τι θα πει η Δικαιοσύνη γιατί τα στοιχεία δεν τα έχουμε όλα και πάντα προσπαθώ να είμαι λίγο πιο ψύχραιμη.

Στη σκέψη ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται, τρομάζω. Προσπαθώ να φανταστώ τα κίνητρα. Δε μπορώ να καταλάβω δηλαδή τι μπορεί να είναι αυτό που την οδήγησε εκεί. Αν αποδειχθεί βέβαια. Με εκπλήσσει ξανά και ξανά το δαιδαλώδες της ανθρώπινης ψυχής», δήλωσε η ηθοποιός. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top