Η Κατερίνα Στικούδη για τη μητρότητα: «Περνάς από διάφορα στάδια»

Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Βαγγέλη Σερίφη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Στικούδη

Πριν από περίπου πέντε μήνες έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, τον μικρό Βύρωνα, καρπό του έρωτά της με τον μουσικό Βαγγέλη Σερίφη

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφη: Νυχτοπερπατήματα για το ζευγάρι!

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο Mega Star για τη μητρότητα, αλλά και για τη σχέση με τον σύζυγο της. 

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης

Κατερίνα Στικούδη & Βαγγέλης Σερίφης σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ο ένας εμπνέει τον άλλο στα πάντα. Από τι θα μαγειρέψουμε, μέχρι τι μουσική θα κάνουμε. Με αφήνει να κάνω ό,τι θέλω, δε νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ ή ότι πρέπει να πάρω μία άδεια για κάτι. Ο Βαγγέλης ήταν το κίνητρό μου για να γίνω τραγουδίστρια. Είναι ο μεγαλύτερός μου φαν», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

Κατερίνα Στικούδη: «Είχα δύσκολο τοκετό»

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη είναι γνωστή ως το... πολυεργαλείο της εγχώριας σόουμπιζ

Όσον αφορά στον ρόλο της ως μητέρα, εξομολογήθηκε: «Σαν μανούλα περνάς διάφορα στάδια αλλά δε φαντάζεσαι ότι θα είναι τόσο έντονα. Αλλάζουν τα πράγματα, τα μωράκια μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Σου δίνει χαρά, σου δίνει δύναμη, αλλά δε νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω το πως νιώθω. Αν υπάρχει σωστή επικοινωνία με το ζευγάρι και είναι δεμένο και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αυπνία, γκρίνια, κούραση, γιατί δεν είναι όλα ευχάριστα, τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top