Νίκος Μουτσινάς για υιοθεσία: «Περνάς ειδική εκπαίδευση τύπου σχολή γονέων»

Το καυστικό σχόλιο του παρουσιαστή για τη δύσκολη διαδικασία

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά

Έχει κάνει γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό ότι ένα παιδί θα τον έκανε ευτυχισμένο, από τη στιγμή που η καριέρα του είναι σε πολύ καλή φάση.

Νίκος Μουτσινάς

Ο «Μούτσι» μίλησε για την υιοθεσία που θέλει να κάνει

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε το Σάββατο στο Όλα Γκουντ και τη Ναταλί Κακκαβά για την υιοθεσία, αλλά και την αείμνηστη μητέρα του, την περιβόητη κυρία Φρόσω. 

Νίκος Μουτσινάς: Αλλάζει ώρα προβολής η εκπομπή του

«Η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία μου, περνάω καλά πρώτα απ’ όλους εγώ. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, φαίνομαι όταν είμαι καλά κι όταν δεν είμαι», είπε αρχικά για την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. 

Νίκος Μουτσινάς The Masked Singer

Ο Νίκος Μουτσινάς συμμετέχει και στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer

«Η μητέρα μου μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό... Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων, το κάνουν αυτό. Επειδή το έψαξα, μου το είπαν. Είναι σαν σεμινάρια που σου κάνουν στη διαδικασία που περιμένεις μέχρι να γίνει η υιοθεσία, αν τελικά γίνει», ήταν στη συνέχεια η ιδιαίτερα καυστική του τοποθέτηση.

Νίκος Μουτσινάς για Πάτρα: Έπρεπε να φύγουμε, να μην το πάμε, ειδικά σήμερα

«Συμβαίνουν πράγματα, συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς και παλιότερα, που δε χωράνε στον ανθρώπινο νου. Από το να μείνουμε στο γεγονός που είναι συγκλονιστικό κάθε φορά, μπορούμε να πάμε λίγο προς τα πίσω και να δούμε τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτό. Πάλι θα καταλήξουμε στην οικογένεια, είναι το πρώτο κυκλάκι το μικρό, άμα αυτό δεν καθίσει καλά, αυτό θα μεγαλώσει όχι καλά. Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει κι ελπίζω να είναι και η μητέρα μου», πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top