Πρωταγωνιστής από τον Σασμό: «Με τη γυναίκα μου δεν έχουμε παντρευτεί»

Η καλλονή κόρη του κέρδισε το The Voice

Δείτε το σχετικό βίντεο

Υποδύεται τον ισοβίτη «Βλάση Καραπάνο» στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha, Σασμός.

Ο λόγος για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο που το πρωί της Τετάρτης μίλησε στο Happy Day για τον ρόλο που ενσαρκώνει, το γεγονός ότι δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και την τραγουδίστρια κόρη του.

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η ηλικία, η σύζυγος και η τραγουδίστρια κόρη

«Κινείται με φοβερή άνεση κι απρόβλεπτα από το απόλυτο καλό στο απόλυτο κακό. Η σχέση μου με τον "Αστέρη" είναι ισότιμη, αγαπησιάρικη, με πολύ φροντίδα», είπε για τον χαρακτήρα που υποδύεται, ενώ για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στη δημοφιλή σειρά απάντησε: «Δεν έχω κάνει συζητήσεις»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος Σασμός

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι ο «Βλάσης Καραπάνος» στον Σασμό

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σύζυγό του με την οποία είναι πολλά χρόνια μαζί: «Έχω μια μακρόχρονη σχέση με τη γυναίκα μου, που δε θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς την εμπιστοσύνη. Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ, κάναμε όμως πρόσφατα ένα σύμφωνο συμβίωσης, λόγω του Covid. Ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι πρέπει να υπάρχει ένα χαρτί για να γιορτάσουν δύο άνθρωποι…». 

Joanne: «Ο πατέρας μου πρωταγωνιστεί στον Σασμό» - Ποιος είναι;

«Η κόρη μας πήγαινε σε σπίτια των φίλων της κι έβλεπε φωτογραφίες των γονιών τους με νυφικά και κουστούμια και κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει "μπαμπά θέλω να δω φωτογραφίες από τον γάμο" και της είπα πως δεν έχουμε παντρευτεί κι έμεινε άναυδη. Η Ιωάννα βαφτίστηκε στα έξι της και αυτό έγινε γιατί η μητέρα μου που έχει πεθάνει το ήθελε και είπαμε να της κάνουμε το χατίρι», πρόσθεσε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Μαρία Κατσιαδάκη  Λάζαρος Γεωργακόπουλος Joanne

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος με τη σύζυγό του Μαρία Κατσιαδάκη και την κόρη τους, Ιωάννα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

The Voice: H Ιωάννα Γεωργακοπούλου είναι η μεγάλη νικήτρια

Ο ηθοποιός μίλησε και για την κόρη του Ιωάννα Γεωργακοπούλου, γνωστή με το όνομα «Joanne», που ασχολείται με το τραγούδι και κέρδισε στο The Voice το 2021. «Eίμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου. Ήμουν υποστηρικτικός στο να κάνει ό,τι θέλει. Η Ιωάννα έχει ένα θέμα με τα μάτια της, έχει το νόσο του Στάργκαρντ και μέσα από το The Voice βρήκε ένα κέντρο που κάνει βελονισμό, ειδικευμένο για τα μάτια κι από τότε που το άρχισε έχει μία καλυτέρευση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top