Κώστας Αποστολάκης: Η ζωή στο Άγιο Όρος και η πρόταση για τον «Άγιο Παΐσιο»

«Εκείνη την περίοδο που ήμουν στο Άγιο Όρος, ήμουν άφραγκος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος-Από τα Φάρασα στον ουρανό».

Έλληνας ηθοποιός: «Πήγα στο Άγιον Όρος για να μη βλέπω άλλες γυναίκες!»

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν στο Άγιο Όρος του ήρθε η πρόταση για να παίξει στη σειρά, ενώ μίλησε και για τον Άγιο Παΐσιο: «Είχα παρακολουθήσει εκτενώς το βίο του και καθώς και ήμουν εντυπωσιασμένος τότε με διάφορες ατάκες του διάφορα γνωμικά του. Πολλά από αυτά τα ενστερνίστηκα για την παρούσα χρονική φάση της ζωής μου».

Νικήτας Τσακίρογλου: Ο Άγιος Παΐσιος & τα 50 χρόνια γάμου με τη Διαβάτη

Ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν στο Άγιο Όρος του ήρθε η πρόταση για να παίξει στη σειρά «Άγιος Παΐσιος-Από τα Φάρασα στον ουρανό»

Στη συνέχεια αποκάλυψη για τη χρονική περίοδο που δέχτηκε την πρόταση: «Ήρθε η πρόταση για τη σειρά με ένα τρόπο τελείως παράδοξο αλλά εγώ τον θεωρώ θεϊκό! γιατί ήμουνα στο Άγιο Όρος όταν με πήρε ο σκηνοθέτης της σειράς. Όλη η σειρά αυτή έγινε από αγάπη από σεβασμό και από ανθρώπους που πιστεύουν στο Χριστό. Νομίζεις ότι όλη αυτή η παραγωγή μπορεί να γίνει από απίστους; Ότι ένα τέτοιο σενάριο μπορεί να γραφτεί από έναν απλώς άνθρωπο που γράφει σενάρια;»

Άγιος Παΐσιος: Σίριαλ η ζωή του με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου

Μάλιστα αποκάλυψε τη δική του κατάσταση εκείνη την περίοδο: “Εκείνη την περίοδο που ήμουν στο Άγιο Όρος, ήμουν άφραγκος και σκεφτόμουν να μου συμβεί κάτι καλό στη δουλειά μου. Θα μπορούσα να σταματήσω τη δουλειά μου, να την αφήσω και όλα αυτά στα λέω ενώ η δουλειά μου βγαίνει καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top