Έλληνας ηθοποιός: «Πήγα στο Άγιον Όρος για να μη βλέπω άλλες γυναίκες!»

Όσα αποκάλυψε για τη μάχη με τον αλκοολισμό

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς, που παρά τα γκρίζα του μαλλιά έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες.

Πλέον, στα 50 του χρόνια, ο Κώστας Αποστολάκης είναι πιο συγκροτημένος από ποτέ, όπως αποκάλυψε στη συζήτηση που είχε με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό».

Έλληνας ηθοποιός: «Έβαψα το μαλλί μου μαύρο κι έγινα σαν τον Τσαουσόπουλο!»

«Πήγα στο Άγιον Όρος όταν τελείωσε η καραντίνα η πρώτη. Είχα ξαναπάει το 2002 γιατί δεν ήθελα να βλέπω γυναίκες. Δεν είχα αντιστάσεις κι αυτές έπρεπε να μου δοθούν από ένα χώρο. Ήθελα να αποφύγω την εικόνα, γιατί μπερδεύει πάντα. Πλήγωσα γυναίκες αλλά δεν πληγώθηκα από αυτές. Εκείνη την περίοδο ήμουν μόνος κι όταν είσαι μόνος μπορείς να κάνεις ό,τι θες» εξομολογήθηκε αρχικά. 

Κώστας Αποστολάκης

«Για την ψυχή τι κάνεις; Τώρα πήγα για να καθαρίσω την ψυχή μου. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία μέσα μου για πράγματα που είναι καθημερινά. Για να είμαι ευτυχής έπρεπε να γίνεται κάτι υλικό. Αν φύγεις από τον υλικό κόσμο, θα δεις ότι υπάρχει πάρα πολύ ευτυχία εκεί μέσα», συνέχισε ο ηθοποιός. 

Κώστας Αποστολάκης: Με νέα συνοδό σε βραδινή έξοδο

Δε δίστασε να αναφερθεί και στο πρόβλημα με τον αλκοολισμό που αντιμετώπισε στο παρελθόν. «Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε μέρα. Είναι σαν να μαστιγώνεις τον εαυτό σου. Ήταν το θέμα να πετύχω, να επιβιώσω σωστά, να βγω μπροστά από άλλους. Ανταγωνισμός και όχι ευγενής άμιλλα. Δεν φέρθηκα άσχημα στους άλλους, φέρθηκα άσχημα στον εαυτό μου» εκμυστηρεύτηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top