Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα τρυφερά λόγια για την ανιψιά της

«Αυτό το μωρό είναι σαν από παραμύθι»

Στην αγάπη της για την ανιψιά της αναφέρθηκε σήμερα η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία φιλοξενήθηκε στον καναπέ του Dot. Όπως είπε, η ανιψιά της είναι «θεόσταλτη». 

«Αυτό το μωρό είναι σαν από παραμύθι. Την έχω μάθει να λέει “Ντο” από το Ντορέττα και το ακούω και λιώνω. Είναι θεόσταλτο αυτό το μωρό μεταφορικά και κυριολεκτικά. Η αδερφή μου το ζει πολύ συνειδητοποιημένα όλο αυτό. Είναι τρισευτυχισμένη. Είναι κάτι που το προσπαθούσε αρκετά χρόνια και τώρα που επιτέλους ήρθε αυτή η στιγμή, νιώθει ακόμα πιο ευλογημένη. Είναι ταμπού με έναν τρόπο το να κάνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά είναι πολλές αυτές οι γυναίκες που παίρνουν μια τέτοια απόφαση» είπε.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βόλτα στο χιόνι με τους γιους της

«Στην περίπτωση της αδερφής μου ήθελε και εκείνη αν ερωτηθώ να μιλήσω γι’ αυτό θέλοντας έτσι να περάσει το μήνυμα ότι είναι και αυτός ένας τρόπος να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις απεριόριστη αγάπη τη στιγμή που θα νιώθεις έτοιμη και σε μια ηλικία που δεν είναι το ίδιο εύκολο. Πιο πολύ γι’ αυτό το επικοινώνησα και εγώ για γυναίκες που μπορεί να βρίσκονται στην ίδια θέση… Επιτέλους μιλάμε για πράγματα που δεν συζητούσαμε ή φοβόμασταν να πούμε. Επιτέλους οι γυναίκες μιλάμε για πράγματα που μας απασχολούν, που μας πιέζουν και μας δυσκολεύουν» σημείωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top