Justin Bieber: Μίλησε για την κατάσταση υγείας της Hailey μετά τη θρόμβωση

Το 25χρονο μοντέλο είχε μία ξαφνική διαταραχή στον εγκέφαλο

Με αφορμή black out που συνέβη σε συναυλία του, ο Justin Bieber άρπαξε την ευκαιρία και μίλησε για πρώτη φορά για την πρόσφατη νοσηλεία της συζύγου του, Hailey Bieber στο νοσοκομείο με θρόμβωση στον εγκέφαλο. Aκόμα, ανέβασε και βίντεο με τα σχόλιά του στο Instagram για να το δουν όλοι.

Justin και Hailey Bieber

Justin και Hailey Bieber/ AP Images

Hailey Bieber: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική θρόμβωση το 25χρονο μοντέλο!

Τo διάσημο 25χρονο μοντέλο τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαίωσε ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού άρχισε να παρουσιάζει «συμπτώματα που θύμιζαν εγκεφαλικό επεισόδιο».

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε έναν θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της, αλλά το σώμα της ήταν ευτυχώς σε θέση να αναρρώσει εντελώς μόνο του.

Ωστόσο, οι ειδικοί έχουν προβληματιστεί, καθώς τονίζουν πως τα συμπτώματα αυτά δε συνάδουν με την ηλικία της Hailey και πως αυτά εκδηλώνονται συνήθως σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του την Τετάρτη 17 Μαρτίου στο Ντένβερ, ο 28χρονος τραγουδιστής μίλησε για όσα αντιμετώπισαν με την αγαπημένη του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by angie 🤍 (@angiebeebs)

«Ξέρετε, είναι κάπως τρελό πώς η ζωή σου ρίχνει δυσκολίες. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε πολλά ξέρετε. Σήμερα κόπηκε το ρεύμα. Αλλά πιθανότατα οι περισσότεροι ξέρετε τα νέα για τη σύζυγό μου», είπε ο Justin και εξήγησε πως η Hailey παίρνει φαρμακευτική αγωγή αλλά είναι καλά στην υγεία της. Είναι καλά και δυνατή αλλά ήταν τρομακτικό. Πολύ τρομακτικό. Ξέρω όμως πως είναι στα χέρια του Θεού κι αυτό είναι καλό», είπε χαρακτηριστικά ο Bieber.

BIEBER JUSTIN HAILEY BIEBER

O Justin Bieber λατρεύει τη σύζυγό του, Hailey Bieber/ AP Images

«Ξέρετε είμαι ευγνώμων σήμερα που είστε εδώ και γιορτάζουμε μαζί τη ζωή. Γίνονται πολλά άσχημα πράγματα στη γη αυτή τη στιγμή αλλά εμείς είμαστε εδώ μαζί, γελάμε, τραγουδάμε και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στη γη για μένα αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε στο τέλος ο διάσημος καλλιτέχνης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top