Hailey Bieber: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική θρόμβωση το 25χρονο μοντέλο!

Πιθανότητα να σχετίζεται με τον Covid-19

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως η Hailey Baldwin Bieber, σύζυγος του Justin Bieber μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο έπειτα από ξαφνική διαταραχή στον εγκέφαλο.

bieber justin hailey bieber νοσοκομειο εγκεφαλικο

Justin και Hailey Bieber/ AP Images

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, το 25χρονο μοντέλο εισήχθη σε νοσοκομείο με θρόμβωση στην περιοχή του Palm Springs, καθώς παρουσίασε κάποια προβλήματα κινητικότητας.

Οι ειδικοί έχουν προβληματιστεί. Τονίζουν πως τα συμπτώματα αυτά δε συνάδουν με την ηλικία της και πως τέτοια συμπτώματα εκδηλώνονται συνήθως σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

νοσοκομειο θρόμβωση hailey bieber

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να συνδέεται η κατάστασή της με τον κορωνοϊό, τον οποίο η ίδια είχε περάσει πριν από λίγες εβδομάδες, μαζί με τον σύζυγό της Justin Bieber.

Η Hailey Bieber έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και την παρακολουθούν γιατροί στο σπίτι.

Η ανάρτηση της Hailey Bieber για την κατάσταση της υγείας της

«Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με το σύζυγό μου όταν άρχισαν να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστην ένα πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, που προκάλεσε μικρή έλλειψη οξυγόνου, όμως το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα πλήρως μέσα σε μερικές ώρες» ανέφερε χαρακτηριστικά η 25χρονη.

«Παρότι πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης είμαι ευγνώμων σε όλους τους απίθανους γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν» πρόσθεσε η Hailey.

hailey bieber
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top