Χάρης Βαρθακούρης: Έγινε μελαχρινή και είδα ξανά τη γυναίκα που ερωτεύτηκα

Τι είπε για την Αντελίνα Βαρθακούρη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για την προσωπική του ζωή με την Αντελίνα Βαρθακούρη, το τραγούδι και την τηλεόραση, μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι τρυφερές ευχές στον σύζυγό της για τη γιορτή του

Για τη μεγάλη αλλαγή της συζύγου του, ο τραγουδιστής αποκάλυψε στο The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, αλλά το σωστό είναι ότι η Αντελίνα επανήλθε στο χρώμα της. Αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον στην τηλεόραση. Η γυναίκα μου τότε το 2017 που έκανε σιγά σιγά τα βήματά της στην τηλεόραση, κάθε βδομάδα το άνοιγε για να μου το φέρει εμένα λίγο πιο γλυκά.

Μια μέρα έγινε κατάξανθη. Είναι τέσσερα χρόνια κατάξανθη κι εγώ δεν την αναγνώριζα, πριν από λίγες μέρες μου είπε ότι θα επιστρέψει στο χρώμα της. Όταν τα έβαψε και ήρθε στο σπίτι, είδα τη γυναίκα μου. Είδα τη γυναίκα που ερωτεύτηκα και ξέρω, που την καταλαβαίνω και από πίσω γιατί όταν είναι ξανθιά, από πίσω δεν καταλαβαίνω ποια είναι».

«Κακό δεν μας έκανε η τηλεόραση. Είμαστε ακόμα μαζί, αυτό τα λέει όλα. Δεν καθόμαστε με το ζόρι, είμαστε μαζί και είμαστε πολύ καλά», παραδέχτηκε για τη σχέση τους.

«Όταν μου έγινε η πρόταση για το Big Brother πήρα τον πατέρα μου πρώτο τηλέφωνο. Μου είπε να το κάνω αρκεί να μην προσβάλω τα παιδιά, αν δεν τραγουδάνε καλά. Το μπέρδεψε με το Fame Story. Του είπα πατέρα το άλλο είναι που κλείνονται μέσα στο σπίτι, το παρουσίαζε ο Μικρούτσικος. “Αν είναι καλά τα λεφτά κάντο”, μου είχε πει.

Με πήρε τηλέφωνο στο πρώτο break του πρώτου επεισοδίου, νόμιζε ήταν ζωντανό. Είναι γνωστό ότι το πρώτο επεισόδιο του Big Brother είναι πάντα μαγνητοσκοπημένο. Με πήρε και μου είπε: “Μπράβο γιε μου, μπράβο αγόρι μου, μια χαρά, τον Μικρούτσικο να προσέχεις”» αποκάλυψε ο Χάρης Βαρθακούρης για την περίοδο του Big Brother.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top