Νατάσσα Μποφίλιου: «Χαμός» στο Twitter για την αντιπολεμική συναυλία

Η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου προκάλεσε σχόλια από τους χρήστες

Φωτογραφίες από την αντιπολεμική συναυλία που συμμετείχε η Νατάσσα Μποφίλιου (NDP)

«Γεια σας αδέρφια. Είμαστε με τον άνθρωπο». Έτσι ξεκίνησε την εμφάνισή της χθες η Νατάσσα Μποφίλιου στην αντιπολεμική συναυλία που διοργανώθηκε από φοιτητικούς συλλόγους και ήταν αφιερωμένη κατά του πολέμου στην Ουκρανία, υψώνοντας τη γροθιά της.

Μία συναυλία που πριν ξεκινήσει είχε προκαλέσει αντιδράσεις στα social. Αρκετοί κατηγορούσαν την τραγουδίστρια γιατί δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, καταδικάζοντας ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και στο τέλος και τη Ρωσία.

Νατάσσα Μποφίλιου:«Δέχτηκα σωματική επίθεση στη δουλειά, δεν το κατήγγειλα»

Η Μποφίλιου είχε «απολογηθεί», λέγοντας: «Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους. Να πω 2 αντιπολεμικά τραγούδια. Είπα ναι. Όπως λέω τόσα χρόνια σε δράσεις σαν αυτή. Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας. Μου είναι αδύνατο να στρέψω το βλέμμα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση και θα είμαι στη θέση που πρέπει με όποιο τρόπο μπορώ. Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Νατάσσα.»

Όπως ήταν αναμενόμενο τα social media έκαναν... πάρτι, άλλοι υποστηρίζοντας την τραγουδίστρια, ενώ άλλοι τάχθηκαν ενάντια στις τελευταίες δηλώσεις της.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H δημοσίευση του Αντώνη Καφετζόπουλου

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος πήρε θέση δημόσια μετά την ανάρτηση της Νατάσσας Μποφίλιου, γράφοντας: 

Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φίλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσσα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικά θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτή την αχταρμά σειρά; edit: Έλα ρε κοπελιά…

Η συγκεκριμένη ανάρτηση σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους χρήστες στο Τwitter:

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top