Νατάσσα Μποφίλιου:«Δέχτηκα σωματική επίθεση στη δουλειά, δεν το κατήγγειλα»

Τι είπε η τραγουδίστρια για τον αγαπημένο της σύζυγό της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Νατάσσας Μποφίλιου

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσσα Μποφίλιου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν δέχτηκε σωματική κακοποίηση.

Νατάσσα Μποφίλιου: Το υποκοριστικό της θα σας πάει πίσω πολλά χρόνια!

Από τις σπάνιες φορές που μιλάει για την προσωπική της ζωή η τραγουδίστρια αναφέρθηκε με λόγια αγάπης στον σύζυγό της: «Όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι φάρος στη ζωή μου. Είμαι από αυτές που κλαίνε όταν λένε για τον άντρα τους. Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ, επίσης δεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν τη συντροφικότητα αυτοσκοπό. Ήμουν από αυτούς που τη ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω».

Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς

«Mου είπε… άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία»

Σχετικά με το ελληνικό metoo, η Νατάσσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε στον Ελληνικό FM: «Μου έχει συμβεί ένα γεγονός μέσα στη δουλειά, πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω. Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση… Ήταν επίθεση. Υπήρχε στη δική μας γενιά το “γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις”. Όχι δεν είναι στο χέρι μου να τα αντιμετωπίσω, δεν πρέπει να γίνονται αυτά!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top