Θάνος Μικρούτσικος: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του, Μαρίας

Τρία περίπου χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατό του

Α. Μικρούτσικος: Όταν αρρώστησε ο αδερφός μου παράτησα τον εαυτό μου - Βίντεο απ' το The 2Night Show

Τρία περίπου χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του σπουδαίου Θάνου Μικρούτσικου, που σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή στις 28 Δεκεμβρίου του 2019 μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

μικρουτσικος

Η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη μαζί με τα παιδιά τους Αλεξάνδρα και Στέργιο στην κηδεία του/ φωτογραφία NDP

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και με αφορμή τις αναμνήσεις της με τον σύζυγό της κάθε χρόνο τέτοια μέρα, η Μαρία Παπαγιάννη έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media. 

Συγκεκριμένα έγραψε στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο Facebook: 

«Περιμέναμε πάντα τα μεσάνυχτα να πάμε στην ψαραγορά για να πάρουμε τα απαραίτητα για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας. Ο Θάνος καλαμαράκια απαραιτήτως και ο Κώστας γυαλιστερές. Κι ύστερα πηγαίναμε για μπύρες. Πολύτιμες στιγμές. Τις ζήσαμε. Δεν ξέρω τι να ευχηθώ αυτή την Καθαρή Δευτέρα. Μέρα που αφήνουμε σύμφωνα με την παράδοση τις αμαρτωλές κραιπάλες για να ξεκινήσει η νηστεία. Τι να ευχηθώ; Να σταματήσει ο πόλεμος, να μην γίνει Γ΄ Παγκόσμιος, να εξαφανιστεί ο κορονοϊός, η κλιματική αλλαγή, ο πληθωρισμός… Να ζήσουν ανέμελα επιτέλους τα παιδιά μας. Να πετάξουν ψηλά τον χαρταετό. Να σταθούν να κοιτάξουν λίγο τη νύχτα».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top