Ο Σον Πεν έφυγε από την Ουκρανία με τα πόδια

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία

Οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία. Όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του Star Σπύρος Λάμπρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Τις τελευταίες ημέρες ο Σον Πεν βρισκόταν στην Ουκρανία για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Οι Ρώσοι απειλούν το Κίεβο - «Εγκαταλείψτε τα σπίτια σας»

Ο διάσημος ηθοποιός κατάφερε να εγκαταλείψει τη χώρα με τα πόδια, αφού άφησε το αμάξι του στα σύνορα της Πολωνίας.

Capital controls ανακοίνωσε η Ρωσία

Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στοTwitter μια φωτογραφία στην οποία περπατάει κρατώντας στο χέρι και στους ώμους τις αποσκευές του.

Επόμενος στόχος των Ρώσων η Μαριούπολη, μετά τη βάρβαρη επίθεση στο Χάρκοβο

«Εγώ και δύο συνάδερφοι περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα αφού εγκαταλείψαμε το αμάξι στην πλευρά του δρόμου. Σχεδόν όλα τα αμάξια σε αυτή τη φωτογραφία «κουβαλούν» μόνο γυναίκες και παιδιά, τα περισσότερα χωρίς κάποιο ίχνος αποσκευής και το μόνο που έχει αξία (για εκείνους) είναι το αμάξι τους», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 

 

Στη συνέχεια, ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μια δεύτερη ανάρτηση καλόντας όλους τους ανθρώπους να δουν το ντοκιμαντέρ "Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom" στο Netflix, για να μάθουν την πρόσφατη ιστορία της Ουκρανίας. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top