Οι Ρώσοι απειλούν το Κίεβο - «Εγκαταλείψτε τα σπίτια σας»

Ψυχολογικός πόλεμος από τη Ρωσία

Οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία. Όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του Star Σπύρος Λάμπρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέος συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στην Ουκρανία, με τη Ρωσία να προειδοποιεί με χτυπήματα το Κίεβο.

Capital controls ανακοίνωσε η Ρωσία

Όπως ανακοίνωσε η Ρωσία, ο ρωσικός στρατός θα βομβαρδίσει υποδομές των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας στο Κίεβο και κάλεσε τους αμάχους, που ζουν κοντά, να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. 

Επόμενος στόχος των Ρώσων η Μαριούπολη, μετά τη βάρβαρη επίθεση στο Χάρκοβο

«Για τον τερματισμό των κυβερνοεπιθέσεων κατά της Ρωσίας, θα πραγματοποιηθούν πλήγματα με όπλα υψηλής ακρίβειας κατά τεχνολογικών υποδομών της SBU (υπηρεσία ασφαλείας) και του κύριου κέντρου της Μονάδας Ψυχολογικών Επιχειρήσεων στο Κίεβο. Καλούμε τους κατοίκους του Κιέβου που ζουν κοντά να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κανασένκοφ.

Η στιγμή που ρουκέτα ανατινάζει κυβερνητικό κτίριο στο Χάρκοβο

Για «ψυχολογικό πόλεμο» κάνει λόγο η Ουκρανία

Καθώς η Ρωσία προειδοποιεί για επιθέσεις στο Κίεβο, ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Ολεξέι Ρεζνίκοφ προειδοποίησε για πιθανή «ψυχολογική επίθεση» από τη Ρωσία.

«Μετά από αυτό, θα υπάρξει μαζική διανομή ψεύτικων ειδήσεων σχετικά με την ουκρανική στρατιωτική-πολιτική ηγεσία που φέρεται να συμφωνεί στη συνθηκολόγηση. Για να τεκμηριώσουν τις ψευδείς ειδήσεις, θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες από υπογεγραμμένα έγγραφα και ένα ψεύτικο βίντεο. Αυτό είναι ψέμα», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας, όπως μετέδωσε το BBC.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top