Ο Χρήστος Δάντης αποθέωσε τη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η ποδοσφαιρίστρια συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης

Δείτε το insta story του Χρήστου Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μια από τις παίκτριες των Μαχητών που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό Survivor

Χρήστος Δάντης: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιβεβαίωσε τη σχέση τους 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η νεαρή ποδοσφαιρίστρια είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Δάντη, με τον φωτογραφικό φακό να τους έχει απαθανατίσει στη Γλυφάδα πριν από λίγους μήνες. Πρόσφατα, η αθλήτρια μίλησε για τον γνωστό τραγουδιστή λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος επικοινωνίας στο ριάλιτι επιβίωσης. 

 Ασημίνα Χατζηανδρέου Χρήστος Δάντης

Ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα στους δρόμους της Γλυφάδας το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δε θέλω να κλαίω. Μου είχε πει να μην κλαίω γιατί είμαι άσχημη όταν κλαίω και συνέχεια κλαίω και δεν τον έχω ακούσει σε καμία περίπτωση. Ήταν το στήριγμά μου εκεί έξω. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, αλλά όταν έρχεται αυτό το έπαθλο σηκώνομαι το πρωί και τρέμω ολόκληρη. Όταν είναι το έπαθλο επικοινωνίας στους στόχους έχω πάρα πολύ άγχος», είπε η παίκτρια στον Γιώργο Λιανό.

Χρήστος Δάντης: Κι όμως η σύντροφός του συμμετέχει στο Survivor!

Τη στήριξή του στη σύντροφό του έδειξε το βράδυ της Τετάρτης κι ο δημοφιλής τραγουδιστής μέσα από το προφίλ του στο Instagram. «Αυτό που έκανες σήμερα δε γίνεται κορίτσι μου! Respect Βουνό!», έγραψε ο Χρήστος Δάντης.  

Η Ασημίνα αγωνίστηκε με τον Άρη Σοϊλέδη, έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες των Διασήμων κι ο Χρήστος Δάντης την αποθέωσε δημόσια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top