Δημητρακόπουλος σε Σκορδά: «Μου είναι κι εμένα εύκολο να σας ειρωνευτώ!»

«Άναψαν» τα αίματα με αφορμή την υπόθεση Φιλιππίδη

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Φιλιππίδη μίλησε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος σήμερα στο Πρωινό και κάποια στιγμή υπήρξε λίγη ένταση με τη Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής.

Π. Φιλιππίδης: Για δημιουργία εντυπώσεων τον κατηγορούν οι καταγγέλουσες

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Φιλιππίδη μίλησε σήμερα στο Πρωινό ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος και κάποια στιγμή υπήρξε λίγη ένταση με τη Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

Ο Γιώργος Λιάγκας ρωτώντας για τις επιθέσεις που δέχεται από τους συναδέλφους των θυμάτων στην υπόθεση Φιλιππίδη, εκείνος σχολίασε τα εξής: 

«Έχω δημόσιο λόγο εδώ και 33 χρόνια. Έχω δεχθεί επιθέσεις ουκ ολίγες, από λίγους βέβαια συναδέλφους. Με τους περισσότερους συναδέλφους, συνήθως, μιλάμε μαζί και αν υπάρχουν προβλήματα, από κοινού τα επιλύουμε. Ελάχιστοι συνάδελφοι έχουν κάνει προσωπικές επιθέσεις. Αυτούς τους οποίους αναφέρετε δεν τους γνωρίζω ούτε καθ’ όψη. Εγώ δεν θα κάνω δημόσιο διάλογο με τους συναδέλφους μου, ούτε θα απαντήσω με προσωπικές επιθέσεις και μάλιστα σε συναδέλφους, τους οποίους μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει και είμαι βέβαιος ότι θα τους γνωρίσω στο δικαστήριο και είμαι βέβαιος ότι θα είναι πολύ ικανοί συνάδελφοι και θα γίνει μια διαδικασία σοβαρή, επιχειρημάτων. Δεν βρίζω εγώ συναδέλφους, όσο και αν με βρίζουν δεν θα πέσω στο επίπεδο να βρίσω κι εγώ. Όταν βρίζεις έναν συνάδελφο δημόσια, μπορεί να διαπράττεις και ποινικά αδικήματα. Εγώ δεν τα κάνω».

«Ο Φιλιππίδης πέταγε τασάκια και έκανε φρικτά πράγματα που δε λέγονται»

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι η Φαίη Σκορδά τον ειρωνεύεται on air και της επεσήμανε ότι η ειρωνία καταδεικνύει αδυναμία

Ύστερα στη συζήτηση πήρε τη σκυτάλη η Φαίη Σκορδά ρωτώντας τον κ. Δημητρακόπουλο εάν δεν χαρακτηρίζει δημόσια συναδέλφους για να μη διαπράξει ποινικό αδίκημα, με εκείνον να απαντά ότι: «Έχει σχηματιστεί μια δικογραφία εις βάρους του Πέτρου Φιλιππίδη εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Εδώ και έναν χρόνο μονόπλευρα ο δημοσιογραφικός κόσμος, βγαίνει και παίρνει συνεντεύξεις, οι οποίες συνεντεύξεις είναι σε βάρος του κ. Φιλιππίδη από άλλα δημόσια πρόσωπα. Όλοι τον έχουν δικάσει τηλεοπτικά στον δημόσιο διάλογο, χωρίς να ξέρει κανένας πραγματικά τα στοιχεία της δικογραφίας. Όλοι λένε ο δράστης, ο βιαστής…».

Η Φαίη Σκορδά συνέχισε λέγοντας: «Οι περισσότεροι πάντως, μιλούν για τη συνεργασία που είχαν. Αυτό εκφράζουν, την προσωπική τους γνώμη. Είναι το προσωπικό τους βίωμα».

Πέτρος Φιλιππίδης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον πλειστηριασμό του εξοχικού του

Και ο διάλογος μεταξύ τους συνεχίστηκε ως εξής με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να απαντά: «Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να λένε τα προσωπικά τους βιώματα».

Φαίη Σκορδά: - Ευχαριστούμε κιόλας.
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: - Τώρα, με ειρωνεύεστε κ. Σκορδά;
Φαίη Σκορδά: - Όχι, αλλά δεν θα πει κάποιος σε μία συνέντευξη εάν έχει μια καλή ή μια κακή εμπειρία;
Μιχάλης Δημητρακόπουλος:Αν θέλετε να με ειρωνευτείτε, ειλικρινά σας μιλάω, μου είναι κι εμένα πάρα πολύ εύκολο να σας ειρωνευτώ.
Φαίη Σκορδά: - Δεν ειρωνεύομαι.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: - Αλλά δεν το κάνω ποτέ. Να ξέρετε ότι η ειρωνεία καταδεικνύει αδυναμία. Δεν ειρωνεύομαι ούτε υβρίζω, ούτε απαντάω σε συναδέλφους που μου κάνουν προσωπικές επιθέσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top